Hulusi Arslan
Parçalı Üye
- 20 Mart 2014
- 3.528
- 1.367
- 1.023
dursun ozbekin telefonu nerden bulabilirim, kendisini arayiip icimi bosatacam. cok kufur etmek istiyorum suan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynenbruma, sneijder, poldi
bu üçü takımın yarısından fazlasıydı. hepsi gitti. bunlar kalıp eksik yerleri tamamlayacağımıza en iyi oyuncularımızı gönderdik ve bunların yerlerini bile dolduramadık. daha diğer eksiklerimi dolduracaz biz.
Onu degistiremeyecegimize gore buradan baslamaliyiz, kondisyoner den iyi takim yaratmasini bekliyoruz. Komedi resmen.sorun teknik dir. degil kardesim, DURSUN OZBEK denen yilan.. kimin adami oldugunu biliyoruz. Galataarayi bitirmek icin gelen karaaktersiz biri
hotelini arayabilirsin renktaş, gecen sene öyle yapılıyordu genelde.dursun ozbekin telefonu nerden bulabilirim, kendisini arayiip icimi bosatacam. cok kufur etmek istiyorum suan
BEYLER BENDE BUNDAN SONRA EN BÜYÜK SNEİJDERSPORLUYUM. SNEİJDER E LAF EDENİ GÖRÜRSEM ÖTTÜRÜRÜM
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hosgeldin, cahillerle mücadeleye hazır ol. simdi saklanıyorlar ama yarın cıkarlarBende Sneijderspora transfer oldum
adam gomisi 70te oyundan aldı la.imbula ve lemina gelse 5.dkda çıkar oyundan.yine de yasin falan sahada kalır.
Onu degistiremeyecegimize gore buradan baslamaliyiz, kondisyoner den iyi takim yaratmasini bekliyoruz. Komedi resmen.
doğru yolu buldun, hosgeldin renktaş.BEYLER BENDE BUNDAN SONRA EN BÜYÜK SNEİJDERSPORLUYUM. SNEİJDER E LAF EDENİ GÖRÜRSEM ÖTTÜRÜRÜM
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi