Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dursun ozbekin telefonu nerden bulabilirim, kendisini arayiip icimi bosatacam. cok kufur etmek istiyorum suan

bruma, sneijder, poldi
bu üçü takımın yarısından fazlasıydı. hepsi gitti. bunlar kalıp eksik yerleri tamamlayacağımıza en iyi oyuncularımızı gönderdik ve bunların yerlerini bile dolduramadık. daha diğer eksiklerimi dolduracaz biz.
aynen

Suana kadar alinan her transfere ayri ayri begenmiyorum dedim. Aynisini vankö icinde söyledim, ama muhtemelen yine o gelecek. lemina ve imbula tarzi oyunculari bu capsizlar zaten alamaz. vankö gelsin, yine anlarsiniz yetersiz oldugunu, ama cok gec olmus olur.

sorun teknik dir. degil kardesim, DURSUN OZBEK denen yilan.. kimin adami oldugunu biliyoruz. Galataarayi bitirmek icin gelen karaaktersiz biri
Onu degistiremeyecegimize gore buradan baslamaliyiz, kondisyoner den iyi takim yaratmasini bekliyoruz. Komedi resmen.

Tuchel bir yere imza atmadıysa gelsin. Luce de gelebilir kabulüm.

Yanlış anlaşılmasın bu dediklerimi bir anlık sinirle yazmıyorum, takım daha futbolun temel doğrularını yapamıyor. Tudor hiç değilse bunu becerip rakip nasıl karşılanır, takım boyu kaç metre olmalıdır, hücumda ve savunmada orta alan ne yapmalıdır? gibi şeyleri öğretmeliydi. Takımda gram ilerleme yok . Bu yazdığım şeyler sadece transferle düzelmez.

adam gomisi 70te oyundan aldı la.imbula ve lemina gelse 5.dkda çıkar oyundan.yine de yasin falan sahada kalır.

Bırakın artık transfer taraftarligini.

Dursun ve tudor gitsin diye elimizden ne geliyorsa yapmalıyız.

Göz göre göre geleceğimizi manegerlere satıyorlar.
Elimizde para eden herkesi bilerek satıyorlar
Onların yerine yaşlı çöpleri alıyorlar.

Bu yaz dönemi şu ana kadar 250 triyonluk yükümlülük altına girdik ama elle tutulur bir tane oyuncu alamadılar.
Geçen sezonda bu kadar para harcadık ama çöp kutusundan farkı kalmadı kadronun.

Transfer nöbetini kapatıp Tudor ve Dursun istifa nöbeti açılması lazım gerçekten Galatasaray'ın iyiliğini istiyorsak.

Onu degistiremeyecegimize gore buradan baslamaliyiz, kondisyoner den iyi takim yaratmasini bekliyoruz. Komedi resmen.

Zeki bir hoca olsa, sinani 10 numara oynatmazdi, kor olmasa 90dk tutmazdi oyunda

birde futbolcularin biraz OZELESTIRI YAPMALARI LAZIM

EGER 2 KURUS CIGERLERI VARSA, INSAN ADAM OLSA BUKADAR PARA KAZANMALARINA RAGMEN INSAN UTANIR.yemin eederim artik izlemek istemiyorum bu oyunculari..
Galatasaraya laik gormuyorum bu ruhsuzlari. teknik direktorle alakasi yok
yillardir selcuk gibi paraya doymayan cigersizleri izlemek istemiyorum

Galatasaray 2. Başkanı Cengiz Özyalçın: "Üzgünüm, ne olur söylemeyelim bir şey. Canımdan can gitti"

Defolup gidin defolun, 3 yildir kuruttunuz bizi

Yalnız şu transfer olayını bırakıp dursunu bir şekilde göndermemiz lazım tudoruda peşinde sonra sıralama belli selçuk diye başlar gider inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt