Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk mesajım ve diyorum ki, ölçünüz YOK!!! Kabul edin gerçekten ortanız yok. Ne sevinçt ne üzüntü de!Bu mu şimdi taraftarlık? Semih'i bu takımda ben de istemiyorum yetmiyor. Ama adama ettiğiniz hakaretleri hatırlıyorum gittiğinde! Ula hanginiz Semih kadar Galatasaylısınız? Adamın hangi tek kötü kelimesini hareketini gördünüz? Adam tekmeye kafa sokmadı mı? Defalarca kafasını patlatmadı mı? Hangisinde takımından canını esirgedi? Maaşını düşürdü gitti sırf istenmediğini gördüğü için! Tamam gitsin diyin ben de diyorum ama herkesin cümlesi mıh gibi aklımda! İlk defa bu kadar kendi taraftarımdam utandım! Hiç ağlamayın bu takım size fazla bile!!! Tencere kapak!!!

Ulan bizde sandık ki gerçekten revizyon yapacak, çöpleri izlemeyeceğiz. Sahada Selçuk Carole tolga var ama SNEİJDER yok neymiş takımı bozuyormuş. SNEİJDER oynamayınca takım barça olmuş haklısın dursun & tudor A. Ş!!!!

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray 2. Başkanı Cengiz Özyalçın: "Üzgünüm, ne olur söylemeyelim bir şey. Canımdan can gitti"

Defolup gidin defolun, 3 yildir kuruttunuz bizi
Ne olur soylemeyelim ne lan . Etmedigimiz küfür kalmadı çapsızlar sürüsü.

Bu yönetime ettiğim küfür adedi > hayatımda ettiğim geri kalan tüm küfürler X 10

Zeki bir hoca olsa, sinani 10 numara oynatmazdi, kor olmasa 90dk tutmazdi oyunda

birde futbolcularin biraz OZELESTIRI YAPMALARI LAZIM

EGER 2 KURUS CIGERLERI VARSA, INSAN ADAM OLSA BUKADAR PARA KAZANMALARINA RAGMEN INSAN UTANIR.yemin eederim artik izlemek istemiyorum bu oyunculari..
Galatasaraya laik gormuyorum bu ruhsuzlari. teknik direktorle alakasi yok
yillardir selcuk gibi paraya doymayan cigersizleri izlemek istemiyorum
Dediklerine katilmiyorum ama bir yeri atliyorsun surekli, teknik direktor ile ALAKALI bir durum. O bu oyunculari secti, o bunlari destekliyor, bunlari takimda tutuyor, Sneijder i istemeyip de Selcuk'un etrafina takim kuran kendisi. Bunu acik acik soyledi zaten. Kendi kadromu kuracam diye hava atiyordu, o zaman bir zahmet bu oyunculari oynatmayi bilsin. Karsindaki takip koy takimi, PTT 1. liginde bile kalici olamaz.

Yoksa bu oyuncularimizin ruhsuz oldugu konusuna katiliyorum.

İlk mesajım ve diyorum ki, ölçünüz YOK!!! Kabul edin gerçekten ortanız yok. Ne sevinçt ne üzüntü de!Bu mu şimdi taraftarlık? Semih'i bu takımda ben de istemiyorum yetmiyor. Ama adama ettiğiniz hakaretleri hatırlıyorum gittiğinde! Ula hanginiz Semih kadar Galatasaylısınız? Adamın hangi tek kötü kelimesini hareketini gördünüz? Adam tekmeye kafa sokmadı mı? Defalarca kafasını patlatmadı mı? Hangisinde takımından canını esirgedi? Maaşını düşürdü gitti sırf istenmediğini gördüğü için! Tamam gitsin diyin ben de diyorum ama herkesin cümlesi mıh gibi aklımda! İlk defa bu kadar kendi taraftarımdam utandım! Hiç ağlamayın bu takım size fazla bile!!! Tencere kapak!!!
:red:

Geçmiş olsun, şu saatten sonra Mariano bile iptal olur. Kimse hayaller kurmasın Volkan Şen, Musa Çağıran ho

Gectigimiz sezonun en iyi oyuncusu Bruma'yi sat, yerine oyuncu almamak nedir nedir yaw

3 yildir orta sahamiz bok gibi, hala oyuncu almamak nedir nediiiiir...

Yaziklar olsun

Bok gibi takima karsi elenecegiz

Galatasarayı Galatasaray yapan Semih değildir ama Semihi Semih yapan Galatasaraydır o kazandığı paraları 5 defa dünyaya gelse kazanamayacak bi adam ve yeteneksiz bi insan tekmeye kafa sokması onu çok iyi biri yapmaz oynadığı bölge gereği yapması gereken o zaten haketmediği halde trilyonlar kazandı bu kulüpte.

Sneijdersporlu olmayanlar az uzak dursun. Lann durmasın gitsin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dursundan bırak başkan muhtar bile olmaz.

Tudor sınıfta kaldı, tahminen haftaya kovarlar.

Şunu anladım ki yağlı surat o başkanlık koltuğunda oturduğu sürece dibe çökeceğiz. Çok acil Adnan Öztürk 'ün başkan olması lazım.

Ayrıca yerli kalitesi olarak ligin en kötü takımlarından biriyiz.

___________Muslera
XXX_____Maicon_XXX_____XXX
_____________XXX
_________XXX___Belhanda
XXX_________Gomis________XXX

7 Transfer şart.
Acı ama gerçek.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Beinsports: Yarin Sneijder konusu netlik kazanacak tabi bir surpriz olmazsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt