Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncu kalitesi bi tarafa kazanma arzusu ve hırs yok takimda. Herkes yalan dolan üstüne düşeni savuşturma derdinde. Top benim ayagimdan çıktı mı? Oh tamam. Birlik olma baski kurma vs gibi arzular yok bu kafayla Sino da dönse birsey olacağı yok.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yemişim Sneijderi, sanki babamla 2 senedir 6. Ve 4. oluyoruz. Riekering ile De Jong u da capsız başgan bozuntusu yüzünden o aldırdı. Sanırsınız Sneijder olunca sonuç değişecek. Adam antrenmana başlayalı 2 gün olmuş beyefendi tatilini yeni bitirmiş, Sneijder de Sneijder. Arkadaş iki sene önceki Sneijder e ben de sonuna kadar varım da son iki senesindekini istemiyorum çünkü aldığının karşılığını vermediğini düşünüyorum. Takım içinde yaptıklarını da doğru bulmuyorum.

Haaa doğrudur Sneijder e gelene kadar daha takımda kimler var haklısınız ama 5 i 6 yı alan ve t.direktöre kafa tutan da o. Dolayısıyla sırf Sneijder için ego tatmini yapıp Galatasaray ın yenilmesini isteyecek kadar şetefsiz de olamam. Dolayısıyla dediğim gibi Portakalı da Selçuğu da Çapsız Başgan bozuntusu da defolup gidebilir.
Son olarak şunu da ekleyeyim. Tudor a hiç kızmayın. Adamın zaten çapı bu. Ona kızacağınıza Çapsız başgana ve forumda Tudor gelsin diye dua edenlere kızın...
Son 2 sene sneijder olmasa max 10. Olurduk.

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Haftaya eleniirsek Dursun'un devrini kapatmak için ne gerekiyorsa yapmak gerek, son bir haftası olmalı bu Galatasaray düşmanı herifin

uefadan ceza alsaydik en azindan dursun birilerine sallayabilirdi artik suclu da bulamayacak avrupadan elenirsek

Riekering ile De Jong u da capsız başgan bozuntusu yüzünden o aldırdı.
Almasaydı kardeşim. :D "Riekerink'i hoca yapın" diyen Sneijder miydi? Sence daha büyük bi hocayla çalışmayı Sneijder daha çok istemez miydi? DeJong transferin son günlerinde geldi, o zamana kadar armut toplayan yönetime öneride bulunarak (belki de yönetim rica etmiştir) takıma iyilik yapmak istemesi de gayet normal. Yönetim yönetim olsaydı da hereyi doğru ve zamanında yapsaydı. "Nerden Sneijder'a çamur atsam" diye kafa yoruyorsunuz, illa ki suçlu çıkacak.

Baskan kesinlikle gitmeyecek,secimde karsisina Kim cikarsa ciksin yine secilecek,karsisina cikanlar iyi niyetli olsada üyeler paranin kokusunu alip aday oldular diyecek ve dursunu sececek
Rakip cok zayif,üc degil bes atariz arenada ama Tudor kesinlikle gitmeli,39 yasindayim ben böyle rezillik görmedim,tromsö hem daha iyi rakipti,hemde saha sartlari cok kötüydü,dursun cabuk gaza gelen adam,gec olmadan tudoru göndermeli

Dursun'da çıkmış 2-3 gün önce takımda korkunç bir uyum var diyordu adamın her demeci ofsayt. Evet takımda korkunç bir uyum değil durum var anasını bellemişsiniz

Yemişim Sneijderi, sanki babamla 2 senedir 6. Ve 4. oluyoruz. Riekering ile De Jong u da capsız başgan bozuntusu yüzünden o aldırdı. Sanırsınız Sneijder olunca sonuç değişecek. Adam antrenmana başlayalı 2 gün olmuş beyefendi tatilini yeni bitirmiş, Sneijder de Sneijder. Arkadaş iki sene önceki Sneijder e ben de sonuna kadar varım da son iki senesindekini istemiyorum çünkü aldığının karşılığını vermediğini düşünüyorum. Takım içinde yaptıklarını da doğru bulmuyorum.

Haaa doğrudur Sneijder e gelene kadar daha takımda kimler var haklısınız ama 5 i 6 yı alan ve t.direktöre kafa tutan da o. Dolayısıyla sırf Sneijder için ego tatmini yapıp Galatasaray ın yenilmesini isteyecek kadar şetefsiz de olamam. Dolayısıyla dediğim gibi Portakalı da Selçuğu da Çapsız Başgan bozuntusu da defolup gidebilir.
Son olarak şunu da ekleyeyim. Tudor a hiç kızmayın. Adamın zaten çapı bu. Ona kızacağınıza Çapsız başgana ve forumda Tudor gelsin diye dua edenlere kızın...
+1

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt