Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala mı Wesley konusu arkadaş... Orta sahan komple yok, sol bekinin Allah belasını vermiş, kanatlarda 2 tane beyinsiz var. Wesley olsa ne olur bu takımda. 2 senedir bok gibi değil miyiz? Rezil olmuyoruz muyuz? 2 senedir Wesley oynamıyor mu? Eeee? Ne değişti?

Ben normalde bu kadar keskin yorumlar yapmam. Ama Wesley mevzusu başladığından beri, benim de çehrem ister istemez değişti. Gerek sosyal medyada, gerekse bu forumda saçma sapan yorumlar yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor. Gitmeli diyene kuş dendi, hakaretler edildi. Düzgünce fikrini belirtenlere yazılmadık şey bırakılmadı. İyice işi sidik yarışına çevirdiler.

Bu olayı başlatan kişiler kendilerini iyi biliyorlar.

Yetmedi, Belhanda ve Tudor başarısız olsa da (dolayısıyla GS) burada biz demiştik diyebilelim kafasına ulaştılar.

Wesley oynasın da, takımın anasını miksinler kafası hakim resmen 2 senedir. Ve hala devam ediyor.

Bu Wesley mevzusunu cidden artık kan davasına dönüştürdünüz...

Son düzenleme:
bu mac tuzakti resmen hazir degil kimse birde kondisyon yok henüz kimsede.
böyle mac en azindan 0 0a oynamak lazimdi.
artik önemli olan gelecek macta erken bi gol.
Bu maçın kondisyondu oydu buydu bahanesi olamaz. Karşındaki takım 90 ların sonunda kuruldu. 2 yıl önce 2.ligdeydi şu an değeri 7 milyon euro yani bi Belhanda parası bile değil.

reis savunmalari kötü zaten
Hucum oyuncularini görmedin mi isimlerini hatirlamiyorum ama 2 siyahi bide goddosh mu ne vardi ... adamlarin solbeklerinin i.yda attigi paslari selcuk hayatinda atmadi

Haftaya 30.000 kişi gelsin bilmiyorum 30 kişi bile gelmez ama o adamların eli ayağına dolanır..
10 dakikada 3 gol yiyecek defans hatları var..

Allah aşkına bugün fb bjk elense burada
Fb bjk hazir degildi sonuc normal diyecek miydiniz
Bu takimdan 2 gol pozisyonu görmek bile utançtir

tudor var transferin manasi yok diyenleri falan da anlamiyorum bu oyuncu gurubu kac hoca degistirdi ne ise yariyorlar en az 10 transfer lazim,

fazla hayırlı bi maglubiyet oldu her açıdan.

Gomis bir pozisyonda top onun 300 metre uzağına ortalanınca kamera yaklaşmıştı, resmen suratında vay arkadaş ben ne garip topçuların arasına geldim kafama tüküreyim bakışı vardı

yalnız hakkını yemeyelim bence macta samimi olarak yüregini koyan tek adam linnesti

tudor var transferin manasi yok diyenleri falan da anlamiyorum bu oyuncu gurubu kac hoca degistirdi ne ise yariyorlar en az 10 transfer lazim,

o da dogru.tudor da umarım artık selçuk,yasin,tolga ve sinandan bişey olmayacagını anlamıştır.

Sonra ts bjk yarisir dedikmi linc ediyonuz adami al iste bu yonetim ve TDle anca bu kadar

ostursund

Bu maçın kondisyondu oydu buydu bahanesi olamaz. Karşındaki takım 90 ların sonunda kuruldu. 2 yıl önce 2.ligdeydi şu an değeri 7 milyon euro yani bi Belhanda parası bile değil.
0 0 oynamalari lazimdi.
ozaman sorun kalmazdi.
bahane filan degil henüz hazir degilsen bu maci böyle bitirmeyi bileceksin heleki deger olarak bu kadar farkin varsa.

Tudorun oyuncu tercihlerini elestirecegim ama carole ciksin tarik mi girsin o kadar vasat kadroyuz ki en azindan berabere kalsaydik mi diyecegim berbat otesi bu kadroda tudoru elesitirecegim sey selcuku yasini falan kadroda dusunmesi olur sadece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt