Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.770
- 22.192
- 2.308
Hala mı Wesley konusu arkadaş... Orta sahan komple yok, sol bekinin Allah belasını vermiş, kanatlarda 2 tane beyinsiz var. Wesley olsa ne olur bu takımda. 2 senedir bok gibi değil miyiz? Rezil olmuyoruz muyuz? 2 senedir Wesley oynamıyor mu? Eeee? Ne değişti?
Ben normalde bu kadar keskin yorumlar yapmam. Ama Wesley mevzusu başladığından beri, benim de çehrem ister istemez değişti. Gerek sosyal medyada, gerekse bu forumda saçma sapan yorumlar yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor. Gitmeli diyene kuş dendi, hakaretler edildi. Düzgünce fikrini belirtenlere yazılmadık şey bırakılmadı. İyice işi sidik yarışına çevirdiler.
Bu olayı başlatan kişiler kendilerini iyi biliyorlar.
Yetmedi, Belhanda ve Tudor başarısız olsa da (dolayısıyla GS) burada biz demiştik diyebilelim kafasına ulaştılar.
Wesley oynasın da, takımın anasını miksinler kafası hakim resmen 2 senedir. Ve hala devam ediyor.
Bu Wesley mevzusunu cidden artık kan davasına dönüştürdünüz...
Ben normalde bu kadar keskin yorumlar yapmam. Ama Wesley mevzusu başladığından beri, benim de çehrem ister istemez değişti. Gerek sosyal medyada, gerekse bu forumda saçma sapan yorumlar yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor. Gitmeli diyene kuş dendi, hakaretler edildi. Düzgünce fikrini belirtenlere yazılmadık şey bırakılmadı. İyice işi sidik yarışına çevirdiler.
Bu olayı başlatan kişiler kendilerini iyi biliyorlar.
Yetmedi, Belhanda ve Tudor başarısız olsa da (dolayısıyla GS) burada biz demiştik diyebilelim kafasına ulaştılar.
Wesley oynasın da, takımın anasını miksinler kafası hakim resmen 2 senedir. Ve hala devam ediyor.
Bu Wesley mevzusunu cidden artık kan davasına dönüştürdünüz...
Son düzenleme: