Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.041
- 39.373
- 3.993
ahmeti d e unutma
ahmette var abicim ama onunda ayagı cok kötü serdar sakatlanana kadar serdar mutlaka olmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ahmeti d e unutma
yalnız hakkını yemeyelim bence macta samimi olarak yüregini koyan tek adam linnesti
ahmette var abicim ama onunda ayagı cok kötü serdar sakatlanana kadar serdar mutlaka olmalı
rakip takım savunması hata yapmaya çok müsaitti.aslantepede mecbur önde basıcaz.Buyuk bi sorunumuz da bilmem farkettiniz mi hic ileri de filan basmadik..rakip defanstayken herkes geri kostu..sezon basi aciklamalarinin tam tersi.gecen senenin aynisi..tudorun bu korkakligini napacaz?
ben diyorum bu beyinsiz carole oynayacagina linnes oynasin sol.
sag tarafta yani gelen bek.
bu carole yedek bile olmaz.
resmen büyük katkisi var bugünkü skorda.
kıvırmalar başladı tabi
işin gerçeğini gördünüz
haydi yapsaydı ya köy takımına karşı asistleri birileri
sneijder köy takımlarına karşı asist kasıyordu
kassaydı hadi başkası
muslera, transfer
transfer, linnes
maicon, transfer, serdar, ahmet
transfer, carole
transfer, transfer, selcuk, tolga
transfer, sneijder, belhanda, gomis, yasin, sinan, rodrigues, eren
ilk 11'e 6 transfer lazim üstüne bir de yedek kaleci. toplam 7 net transfer yapilmali. diger oyuncular kadro disi birakilsin, kagit üstünde kadroyu u19 tamamlar
Sneijderle ne alakasi var bu macin.
Kim kiviriyor neyin kivirmasi tudorun basarisiz olmasini isteyenlerin eline firsat gecti tabi ben tudorun avukati degilim kotuyse gider iyiyse kalir.
Takimin hocasinin arkasinda durmak sucmu oldu.
Tudorun kredisi bitmistir bu macla.Tudor degil bugun basimizda F.terimde olsa aynisini soylerim
linnesi 1 yıl avrupaya kiraya ver eminim cok iyi bir bek kazanır ve sonrada iyi paraya satabiliriz bu cocukta potansiyel var
ama o da ne yapsan embesiller ordusuyla ancak bu kadar
rakip takım savunması hata yapmaya çok müsaitti.aslantepede mecbur önde basıcaz.