Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla keşke 50.000 kişi maça gitsek belki bana gülebilirsiniz ama..
Futbolculara verilecek en güzel mesaj bence..
Bakın siz rezilsiniz ama biz burdayız..
Şimdi bir de bizim önümüzde elenin hadi..
Diyerekten..

Buyuk bi sorunumuz da bilmem farkettiniz mi hic ileri de filan basmadik..rakip defanstayken herkes geri kostu..sezon basi aciklamalarinin tam tersi.gecen senenin aynisi..tudorun bu korkakligini napacaz?

bizde clichyi aldırmayan almayan embesil maymun kim onu cok merak ediyorum ?

simdi izleyin basaksehiride solbek nasıl oluyormus

Buyuk bi sorunumuz da bilmem farkettiniz mi hic ileri de filan basmadik..rakip defanstayken herkes geri kostu..sezon basi aciklamalarinin tam tersi.gecen senenin aynisi..tudorun bu korkakligini napacaz?
rakip takım savunması hata yapmaya çok müsaitti.aslantepede mecbur önde basıcaz.

En az 7-8 oyuncu lazim şurasi yeterli burasi yeterli flan demeyelim. Hic bi yer yeterli degil.

Ajax lı nouri nin beyninde ve kalbinde kalıcı hasar kalmış.. bizimkilerde hasar yok ta noluyo

muslera, transfer
transfer, linnes
maicon, transfer, serdar, ahmet
transfer, carole
transfer, transfer, selcuk, tolga
transfer, sneijder, belhanda, gomis, yasin, sinan, rodrigues, eren

ilk 11'e 6 transfer lazim üstüne bir de yedek kaleci. toplam 7 net transfer yapilmali. diger oyuncular kadro disi birakilsin, kagit üstünde kadroyu u19 tamamlar

ben diyorum bu beyinsiz carole oynayacagina linnes oynasin sol.
sag tarafta yani gelen bek.
bu carole yedek bile olmaz.
resmen büyük katkisi var bugünkü skorda.

linnesi 1 yıl avrupaya kiraya ver eminim cok iyi bir bek kazanır ve sonrada iyi paraya satabiliriz bu cocukta potansiyel var
ama o da ne yapsan embesiller ordusuyla ancak bu kadar

kıvırmalar başladı tabi

işin gerçeğini gördünüz

haydi yapsaydı ya köy takımına karşı asistleri birileri

sneijder köy takımlarına karşı asist kasıyordu

kassaydı hadi başkası

Sneijderle ne alakasi var bu macin.

Kim kiviriyor neyin kivirmasi tudorun basarisiz olmasini isteyenlerin eline firsat gecti tabi ben tudorun avukati degilim kotuyse gider iyiyse kalir.

Takimin hocasinin arkasinda durmak sucmu oldu.

Tudorun kredisi bitmistir bu macla.Tudor degil bugun basimizda F.terimde olsa aynisini soylerim

muslera, transfer
transfer, linnes
maicon, transfer, serdar, ahmet
transfer, carole
transfer, transfer, selcuk, tolga
transfer, sneijder, belhanda, gomis, yasin, sinan, rodrigues, eren

ilk 11'e 6 transfer lazim üstüne bir de yedek kaleci. toplam 7 net transfer yapilmali. diger oyuncular kadro disi birakilsin, kagit üstünde kadroyu u19 tamamlar

tüm bu transferler yapıldı diyelim peki tudor bunları oynatabilecek hocamı ? asıl soru bence artık bu

Yapılan 3 transfer burda ortak kanaat belhanda soru işareti ona da berbat diyen yok maliyet abartılı deniyor. Sağ bek sağ açık iki oyuncuyla anlaşıldı deniyor herkes hem fikir. İki orta saha alınması düşünülüyor istenen ikili için hem fikir olmamak için çıldırmak lazım. Dürüstcesi ilk 11i hakeden muslera hariç oyuncu yok alınan ve alınacaklarda hemfikiriz Sneijder iç değilim ama bu sene kalmalı transfer politikası doğru yolda gidiyor az biraz sabredelim

Sneijderle ne alakasi var bu macin.

Kim kiviriyor neyin kivirmasi tudorun basarisiz olmasini isteyenlerin eline firsat gecti tabi ben tudorun avukati degilim kotuyse gider iyiyse kalir.

Takimin hocasinin arkasinda durmak sucmu oldu.

Tudorun kredisi bitmistir bu macla.Tudor degil bugun basimizda F.terimde olsa aynisini soylerim

sneijder köy takımlarına asist kasıyor diye atıp tutuyorsun ya her seferin

NİYE BUGÜN KİMSE ASİST KASMADI

BUNU ANLAT

DİNLİYORUZ

Turu geçeriz geçmesinede sağ bek sol bek ortasahaya iki tane kaliteli adam sağ açık sol açık alınmassa bu senede hüsran olur o kadar berbat bir kadromuz var malesef.

linnesi 1 yıl avrupaya kiraya ver eminim cok iyi bir bek kazanır ve sonrada iyi paraya satabiliriz bu cocukta potansiyel var
ama o da ne yapsan embesiller ordusuyla ancak bu kadar

aynen birde linnesmis suclu gibi gösteriliyor cogu zaman.
halbuki kadroya bak.
adam bizim kanatlarin yapapmadigini yapiyor bazen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt