Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En başta Dursun denen uğursuz yaratık gitmeden bu takımdan bir cacık olmayacağı net belli oldu. Dursun'a rağmen belki bir şeyler olur bu sene diyorduk ama yok aga olmayacak. Bu sene de gitti. Seneye allah kerim.

Dursun capsiz Tudor ondan capsiz veya tersi,Tudor Sneijderi istemiyor dursunda buna göz yumuyor,takimin yildizini istememe gibi lüks dünyada üc bes hocada olur

Hasan Sas anlatmisti,Sneijder alindiginda sabaha kadar hocayla takimi nasil oynatalim diye düsündük,sonuc,burak Sneijder Drogba hepsi biarada oynatildi,takim rahat sampiyon oldu,terimin bile aysala Sneijderi istemiyorum deme lüksü yoktu
Simdi tek ümidim var,beklere orta sahaya ve kanatlara iyi adamlar alinirsa takim zaten oyuncu kalitesiyle basariya gider

Yalnız bu sonuç gelecek oyuncuları da etkiler bence. Sen Feghouli'sin diyelim, orta sınıf bir İsveç takımına rezil olarak yenilen bir takıma gelmek ister misin?

feghouliyi unut zaten bu saaten sonra.
mariano gelir oda bittigi icin gerisi fasir fisir.
orta sahaya orta seker biri. kanat alabilirlerse veya sinan kalir iste.

Kesinlikle bir tane de yedekten girdiğinde oyunu karıştıracak, rakip defansı şaşırtacak en az Gomis kadar sağlam bir forvet daha lütfen.. Eren'i direkt huzurevine yollasınlar, ya da sgk'sını ödeyip malulen emekli etsinler

Gecen senenin efsane Monaco'su , gecen senenin rezalet Fenerbahce'sine eleniyordu nerdeyse . Cok kotuyduler ustelik cok daha gec bi zamanda oynanmisti mac . Bu zamanda bu performanslardan dolayi sezon gitti bittik demek cok sacma olmakla beraber tabii ki Galatasaray'in bu seviyede bi takima kaybetmesi kabul edilemez . Umarim toparlariz . Fakat sampiyon olsak da olmasak da basari da gelse Dursun gibi herifler siyasete diz cokmeler yuzunden hicbir basarinin anlami yok .

Kesinlikle bir tane de yedekten girdiğinde oyunu karıştıracak, rakip defansı şaşırtacak en az Gomis kadar sağlam bir forvet daha lütfen.. Eren'i direkt huzurevine yollasınlar, ya da sgk'sını ödeyip malulen emekli etsinler
o topu nasil kontrol edemediye ya orda ulan ne küfür ettim orda.

Yıllık 4 milyon euro cukkalayan Selçuk'tan önce Sneijder'i gönderme planı yapan arkadaşlarımıza da selam olsun bu arada. Bırak yıllık 4 milyon vermeyi STSL'de 5 takımım olsa hiçbirinde oynatmam şu temposuz rezili.

Ya mal tudor küme düşen rizeye karşı Gary ile kontra oynadı. Ne transferinden bahsediyorsunuz. Dursun bakkalın yerinde olsam tudoru bakkalıma çırak kendimi de klübe başkan yapmam. Yırtmayın kendinizi transfer diye.

ama bu takimin icin sabotajilarda var bunada inaniyorum arkadas.
sadece tudor degil, adamin resmen yüzünden belliydi son günler.
su futbolculara dayali düzeni bi türlü kiramadik !

Yalnız bu sonuç gelecek oyuncuları da etkiler bence. Sen Feghouli'sin diyelim, orta sınıf bir İsveç takımına rezil olarak yenilen bir takıma gelmek ister misin?

Aklimda futbol varsa ve Ben Bu takimin kilit oyuncusu olarak takimi tasiyabilecegime güveniyorsam eger gelirim.

fellainiye de bir 3.5-4 verelim selcukla guzel tandem olurlar dimi allah kahretsin ya

Gecen senenin efsane Monaco'su , gecen senenin rezalet Fenerbahce'sine eleniyordu nerdeyse . Cok kotuyduler ustelik cok daha gec bi zamanda oynanmisti mac . Bu zamanda bu performanslardan dolayi sezon gitti bittik demek cok sacma olmakla beraber tabii ki Galatasaray'in bu seviyede bi takima kaybetmesi kabul edilemez . Umarim toparlariz . Fakat sampiyon olsak da olmasak da basari da gelse Dursun gibi herifler siyasete diz cokmeler yuzunden hicbir basarinin anlami yok .

Yazdıklarına katılıyorum ama ne biz monaco gibi genç oyunculara shibiz nede başımızda futboldan anlyan birileri var tabi daha çok sular akar transferde bize umut verip çok geç kldılar bu takımla bu maça çıkılmıcanı herkes biliyordu baştakiler hariç

Ben boyle yonetime kızıyorum.

Ulan ben gerizekali miyim da tum yaptiklarina ragmen her seferinde umutlanip ekranin karsisina geciyorum

Istemiyorum lan Galatasaray'dan futboldan sogumak. Ortaligi siyasetin takimlarina, sikecilere birakmayi da istemiyorum

Ama sonra donup taraftarima bakiyorum. kazik girse bu tikirti nereden geliyor diyecek adamlar var. Dursunu karsilayip alkisladilar

Boyle sezonun yonetimin, Galatasaray'a yapilan bu karanlik operasyonun fikir babalari bulmak lazım

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt