Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wesley olsaydi da bir sey olmazdi o da 1 haftalik antrenmala cikarsa batirirdi,su romantikligi birakin yok bruma olsa kazanirmisiz falan

Ulan aklım almıyor bu Tolga nasıl futbolcu olmuş,
adam dripling yaparken topu arkasına alıp koşmaya çalışıyor, dünya da tek herif

Amin ama açık konuşayım marianonun yerinde olsam anlaşmış bile olsam iptal ederdim. Diyorum wesley -Belhanda, transfer derdinde değilim bu oyunla messi-ramos olsa bidon olur.

Ztn bundan Sonra Kimse Adam akilli transferde beklemesin. 1. kimseyi alamaz bunlar 2. kimse Böyle bir takimda oynamaz.

Hala Sneijder olsa kazanacaktik diyenleri de anlamıyorum. Abi olay Sneijder lik değil takım direnci yok . Adamlar bı de farkettiyseniz oyunu epey geniş oynadılar güç yok kondisyon yok böyle olunca da yeniliyoruz . Bizim burada tudor u sorgulayacagimiz kısım hamleler oldu baya sıvadı bu konuda da .

Mi-4c cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sneijder olsa kazanacaktık diyen kimse olmadı. Şu kadar leş bi takımda Sneijder nasıl olmaz dendi. Selçuk sisteme uyuyorda Sneijder nasıl uymaz dendi

Tolga ve Selçuk'a zımbırtı takıma karşı oyun kuramasınlar diye 5 milyon euro veriyoruz vay anam vay.

Forum'da dalga gecilen fiko kadar bi baskanimiz olmadi resmen

Biri Selcuk'la 85 yillik sözlesme yapar digeri takima cöpleri doldurur

Ztn bundan Sonra Kimse Adam akilli transferde beklemesin. 1. kimseyi alamaz bunlar 2. kimse Böyle bir takimda oynamaz.

Bir iki yorum yazıp konudan uzaklaşmayı planlıyorum. Zaten gelecek hafta maç saati uçağım var izlemem artık.

O, bu olsaydı kazanırdık demiyorum renktaşlarım sadece bu kafayla messi olsa yenilirdik.

Perşembe maça gidebilen herkes gitsin sadece istifa için şu gereksiz topçuları bi ıslıklayalım içim belki biraz soğur

Haftaya 8 milyonluk Belhanda'yı da göreceğiz bakalım. Bonservisi yaklaşık rakip takımın tamamı kadar. Yeni 10 numaramız çevirsin bize turu

Forum'da dalga gecilen fiko kadar bi baskanimiz olmadi resmen

Biri Selcuk'la 85 yillik sözlesme yapar digeri takima cöpleri doldurur

Olm adamla dalga geçiyorlar falan ama futbol aklı bizden de fenerden de iyi kabul etmek gerekir. Ayrıca çok büyük salaklık yapmazlarsa kadro farkı ve teknik direktör farkıyla yine şampiyon olurlar rahatça.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt