Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değil de Maicon'un beli dönmüyor..Maçta en az 3 tane bacak arası yedi..

Carole onceden de kotuydu ama nedense denayer gittikten sonra iyice sicti. Denayer bunu tokmakliyodu herhalde takimi sabote ediyo serefsiz

Öyle bir baskan gelecek ki tüm çalışanlar gidecek tercüman mert cetin hariç
Kadroda 1 2 adam disinda herkesi yollayacan yavas yavaş tak diye olacak şeyler değil tabi bunlar... anca böyle düzelecek bu iş baska yolu yok
mumkunse bir kac taraftar grubuylada ilişkiyi kesiceksin tamaaam temiz.

ASLAN STATISTIC‏ @Aslanstatisticc 1 hr1 hour agoDaha fazla

İDDAA | Dursun Özbek, Lucescu ile görüşmek için Cenk Ergün'e tam yekti verdi.

Koca yürekli başkan be :asd22:
_780x438-5d1vupigdk.jpg

Luce haberleri FAKE

Yogunlasmaniz gereken Dursunun DERHAL paketlenmesi rtaslar

Point'i saat kacta nasil basmak efektif olur ona kafa yorun, kadro kurmaya degil

şimdi yazacaklarım biraz ağır kaçacak ama yapacak bişey yok maçı oyuncu oyuncu değerlendirelim biraz
Muslera : Yorum yok
Linnes : Kapasite bu adamda
Maicon : Önünde 2 gerizekalı yanında acemi Ahmet sağında Linnes
Ahmet : Varını yoğunu ortaya koyuyor ama onun da kapasitesi bu kadar
Carole : Bunu kim izleyip getirdiyse parasını cebinden ödesin
Tolga : Onun ben olmayan beynine bir de 2 milyon alıyor yılda
Selçuk : Galatasaray tarihinin gördüğü en büyük sinsilerdendir kendisi he ya Sneijder bozuyordu oyununu dimi? Hadiyin ordan
Yasin : Kendini sahiden ana karakterlerden sanıyor oğlum sen figüransın haddini bil bulunduğun yerin kıymetini bil beyinsiz
Garry : Bir şey olmaz yoruma gerek yok Brumanın ilk geldiği yıl ki hali buna 5 basar
Sinan : Bir laf var dün boktun bugün koktun diye tam bunluk
Gomis : Allah yardımcın olsun Aslan parçası şuan yaptığın seçimin kötülüğünü sorguluyorsun biliyorum ama yapacak bişey yok
Tudor : Sportif direktör olursa başarılı olabilir ama teknik direktörlük kariyeri en fazla 2 yıl daha sürer
Dursun : Yağlı suratına
Bonus WESLEY SNEIJDER : Sen ne kadar büyük bir futbolcuymuşsun aga 2 yıldır bu etrafın bu mal ordusuyla çevriliyken bir kere 4. bir kere 6. yaptın bu takımı,şerefsizim bu takım sensiz 12.falan olurmuş ligde.Sen ne kadar büyük bir futbolcuymuşsun Yasin Sinan gibi adamları gözümüze futbolcu gibi gösterdin aldığın her kuruş helali hoş olsun yat gitme biryere paranı da al bu hafta kol kola giderler zaten
hepinize saygılar diliyorum renktaşlarım kendinize iyi bakın çok kafaya takmayın bunları

Moderatör tarafında düzenlendi:
210f790f3bef58e6110a6165baa244a2.jpg

Bugunlerden tudor-garry basin toplantili günlere

Galatasaray elden gidiyor beyler

Yalnız lınneste ne kötü topcu kanadı otoban oldu sol bek sag bek acil lazım

şimdi yazacaklarım biraz ağır kaçacak ama yapacak bişey yok maçı oyuncu oyuncu değerlendirelim biraz Muslera : Yorum yok
Linnes : Kapasite bu adamda
Maicon : Önünde 2 gerizekalı yanında acemi Ahmet sağında Linnes
Ahmet : Varını yoğunu ortaya koyuyor ama onun da kapasitesi bu kadar
Carole : Bunu kim izleyip getirdiyse parasını cebinden ödesin
Tolga : Onun ben olmayan beynine bir de 2 milyon alıyor yılda
Selçuk : Galatasaray tarihinin gördüğü en büyük sinsilerdendir kendisi he ya Sneijder bozuyordu oyununu dimi? Hadiyin ordan
Yasin : Kendini sahiden ana karakterlerden sanıyor oğlum sen figüransın haddini bil bulunduğun yerin kıymetini bil beyinsiz
Garry : Bir şey olmaz yoruma gerek yok Brumanın ilk geldiği yıl ki hali buna 5 basar
Sinan : Bir laf var dün boktun bugün koktun diye tam bunluk
Gomis : Allah yardımcın olsun Aslan parçası şuan yaptığın seçimin kötülüğünü sorguluyorsun biliyorum ama yapacak bişey yok
Tudor : Sportif direktör olursa başarılı olabilir ama teknik direktörlük kariyeri en fazla 2 yıl daha sürer
Dursun : Yağlı suratına
Bonus WESLEY SNEIJDER : Sen ne kadar büyük bir futbolcuymuşsun aga 2 yıldır bu etrafın bu mal ordusuyla çevriliyken bir kere 4. bir kere 6. yaptın bu takımı,şerefsizim bu takım sensiz 12.falan olurmuş ligde.Sen ne kadar büyük bir futbolcuymuşsun Yasin Sinan gibi adamları gözümüze futbolcu gibi gösterdin aldığın her kuruş helali hoş olsun yat gitme biryere paranı da al bu hafta kol kola giderler zaten
hepinize saygılar diliyorum renktaşlarım kendinize iyi bakın çok kafaya takmayın bunları
reis insallah ban yemessin haklısın

Moderatör tarafında düzenlendi:
Öyle bir baskan gelecek ki tüm çalışanlar gidecek tercüman mert cetin hariç
Kadroda 1 2 adam disinda herkesi yollayacan yavas yavaş tak diye olacak şeyler değil tabi bunlar... anca böyle düzelecek bu iş baska yolu yok
mumkunse bir kac taraftar grubuylada ilişkiyi kesiceksin tamaaam temiz.

Kovulması gereken ilk kişilerden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt