Oğuzhan Özmen
Aslan Üye
- 2 Şubat 2010
- 9.278
- 5
- 1.173
şimdi yazacaklarım biraz ağır kaçacak ama yapacak bişey yok maçı oyuncu oyuncu değerlendirelim biraz Muslera : Yorum yok
Linnes : Kapasite bu adamda
Maicon : Önünde 2 gerizekalı yanında acemi Ahmet sağında Linnes
Ahmet : Varını yoğunu ortaya koyuyor ama onun da kapasitesi bu kadar
Carole : Bunu kim izleyip getirdiyse parasını cebinden ödesin
Tolga : Onun ben olmayan beynine bir de 2 milyon alıyor yılda
Selçuk : Galatasaray tarihinin gördüğü en büyük sinsilerdendir kendisi he ya Sneijder bozuyordu oyununu dimi? Hadiyin ordan
Yasin : Kendini sahiden ana karakterlerden sanıyor oğlum sen figüransın haddini bil bulunduğun yerin kıymetini bil beyinsiz
Garry : Bir şey olmaz yoruma gerek yok Brumanın ilk geldiği yıl ki hali buna 5 basar
Sinan : Bir laf var dün boktun bugün koktun diye tam bunluk
Gomis : Allah yardımcın olsun Aslan parçası şuan yaptığın seçimin kötülüğünü sorguluyorsun biliyorum ama yapacak bişey yok
Tudor : Sportif direktör olursa başarılı olabilir ama teknik direktörlük kariyeri en fazla 2 yıl daha sürer
Dursun : Yağlı suratına
Bonus WESLEY SNEIJDER : Sen ne kadar büyük bir futbolcuymuşsun aga 2 yıldır bu etrafın bu mal ordusuyla çevriliyken bir kere 4. bir kere 6. yaptın bu takımı,şerefsizim bu takım sensiz 12.falan olurmuş ligde.Sen ne kadar büyük bir futbolcuymuşsun Yasin Sinan gibi adamları gözümüze futbolcu gibi gösterdin aldığın her kuruş helali hoş olsun yat gitme biryere paranı da al bu hafta kol kola giderler zaten
hepinize saygılar diliyorum renktaşlarım kendinize iyi bakın çok kafaya takmayın bunları
:ayatollah::ayatollah::ayatollah:
Moderatör tarafında düzenlendi: