Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3888952_news.jpg

mariano-sevilla_v1amvp3xsjep1ambu3xvtcf4f.jpg
3430272_news.jpg
3882302_news.jpg
3889062_news.jpg

william-vainqueur-marseille_17tak0921zh9u1le3gih1922b2.jpg
237472_news.jpg

230685_news.jpg
3889162_news.jpg
goal.news.jpg

228192_news.jpg

Tabi ki çünkü melo o çok sevdiğiniz yıldırımı biplemedi ama terim 1 hafta önce salladığı tüpçüyle gülerek sözleşme imzaladı. Mevzu Galatasaray, anılar değil

Mevzu gakatasaray ise GS başında bulunduğu 8 sezonda 7 sampiyonluk kazanmış UEFA almış Kadıköy'de kupa kaldırmış Galatasaray'ı Galatasaray yapmış. Mevzu Galatasaray ise terim her türlü geçirir zaten

Dünkü maçta sinan ve carole yerine herhangi 2 adam oynasaydı berabere kalırdık..tudor efendi birine 85 birine 90 dk. tahammül etti.. sinanın resmen adını duymadım 10 kişi oynadık.. gitmek istiyorsa defolup gitsin benficaya ne ısrar ediyorsun hala be adam ..

Mevzu gakatasaray ise GS başında bulunduğu 8 sezonda 7 sampiyonluk kazanmış UEFA almış Kadıköy'de kupa kaldırmış Galatasaray'ı Galatasaray yapmış. Mevzu Galatasaray ise terim her türlü geçirir zaten

Galatasaray'ı Galatasaray yapan mı terim? Son cümleni kaale almadım.

Bu dk dan sonra messi de gelse
Dursun yönetim tudor futbolcular hepsinin....

iyi bari sneijdersporcu kelimeler yerine kabullenip takima monte etmeler baslamis en azindan buda bisey, arkadas bu adam boru degil nasil SNEIJDER kesilir!!!!

Vay arkadaş köy takımını elemek için Sneijder mi lazım :D

Bence daha büyük sorunlarımız var mesela Tudor Carole Linnes Tolga Selçuk Yasin Sinan gibi.

farkindamisiniz?
battik, bi rivamiz vardi oda kalmadi, parasiyla bell
ki toparlariz dedik, paralar cöpe atildi yeni yönetim gelse bile kulüp kasasinda bisey kalmadi hic bi gsli baskanda elini cebine atmiyor, en iyisi kulubü satmak, man.city gibi dev olmak, baska yolu yok! belhanda, gomis, maicon bunlara akan paralar bosyere kendimizi avundurmayalim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt