Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DEs0lKzWAAAEd-E.jpg

İki bek + iki ortasaha + bir kanat +bir forvet + Lucescu gelsin, batacaksak da gururla batalım.

Bir Yasini çekemiyorduk. Bir de Volkanı alıyorlar. Nerede beyinsiz futbolcu varsa bize geliyor. Arkadaş ne çekilecek çilemiz varmış.

Feguli felan gelmeyecek bu arada unutalım onu. Takım bitik, yönetim bitik, hoca bitik, taraftar bitik. Gel düzelt bakalım bu takımı.

Basından gizli imza nedir yahu? Yalandır diye inanmak istiyorum ama tursun olunca tabi. Antremanıda kapalı kapılar ardında yapar artık. İyice klubü ergen kız tripleriyle yönetiyor.

Bir Yasini çekemiyorduk. Bir de Volkanı alıyorlar. Nerede beyinsiz futbolcu varsa bize geliyor. Arkadaş ne çekilecek çilemiz varmış.

volkan eldeki tüm kanatlardan kaliteli durumda. tabi eldekilerden kaliteli olması bizim seviyemizin oyuncusu oldugunu göstermez.

feguli'yi bitirmeliyiz.

Geçen seneki kadro bile dursa sadece gomis ile dünkü sonuç çıkmazdı 2 de biz atardık . şuan durum daha vahim hakaten bizim maçları ayık kafayla izlememek lazım 30 senedir bu kadar çaresiz kaldığımızı hatırlamıyorum. başkanın dan hocasına sol bekinden direktörüne kadar inanılmaz çaresiz ve çapsız bir oluşum var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt