Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Icip içip forumami geliyorsunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yediremiyordum ama artık tak etti canıma yeter yaBir tanesinin kendim oldugunu varsayıyorum olumsuz konustugum icin cok laf yedigimden oturu.
Duygularımızı bir yana bırakıp gerçeklere bakarsak herşeyi net görebiliriz aslında . Olumlu düşünen arkadaşlara da kızamıyorum, yediremiyorlar kendilerine Galatasaray'ın maskara olmasını
reina gibi ortamdan şanzelize cafe ortamına döndü takım
Gercek direnisler gercekleri kabul ederek baslar renktas. Olacak insallah,aglaya aglaya gidecek o dursun denen herifyediremiyordum ama artık tak etti canıma yeter ya
Buyur burdan yakSemih suan takimdaki en iyi stoperdi belkide.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu takkmin düzelip düzene oturtulmasi için en az 3 5 sene lazımGercek direnisler gercekleri kabul ederek baslar renktas. Olacak insallah,aglaya aglaya gidecek o dursun denen herif
Semih suan takimdaki en iyi stoperdi belkide.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sabrederiz sorun degil. Yeter ki ruhumuz karakterimiz geri dönsün.Bu takkmin düzelip düzene oturtulmasi için en az 3 5 sene lazım
Cidden zor şu dkdan sonra bazi seyler
![]()
3 sene icinde böyle dibe vurmak büyük basaridir
Önlerinde ortasaha vardı sanki. Rakibin tüm hücumcuları sürekli stoperlerin üzerindeydi.Görmesem inanacağım. Geçen yıl onun ve baltanın yaptığı hataları video yapsam 20-30 dk sürer. Sırf bir maçta selçuk ve tolganın acizliği nedeniyle yenilmiş iki gol sonrası Maicon ve Ahmet mi bilica oldu? Biz bu kafadan çıkmazsak daha çok batarız. Geçen yıl ki bruma konusunda da podo ve wesley olmasaydı öyle parlayamazdı. Maicon da önüne selçuk ve Tolga oldukça bi..... Olmaz
lucescu gelsin 1-2 aya bu takımı düzene sokar inanıyorum.Bu takkmin düzelip düzene oturtulmasi için en az 3 5 sene lazım
Cidden zor şu dkdan sonra bazi seyler