Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2f87f92eb5444fc39efad900835a5ee2.jpeg

Bir tanesinin kendim oldugunu varsayıyorum olumsuz konustugum icin cok laf yedigimden oturu.
Duygularımızı bir yana bırakıp gerçeklere bakarsak herşeyi net görebiliriz aslında . Olumlu düşünen arkadaşlara da kızamıyorum, yediremiyorlar kendilerine Galatasaray'ın maskara olmasını
yediremiyordum ama artık tak etti canıma yeter ya

-Üzülme aslanım her maç 1 gol yedirirsen yerimi doldurursun

4c8fba01a7a64622ae0e954c219d89f6.jpeg

Mariano'da bir sorun cıkmazsa verilmiş sadakamız varmış.

Bonservisi elinde Volkan şen, eren albayrak, muhammet demir ile transfer kapatılmalı daha fazla harcama yapmasın bu yonetim gelecek sene herşey sil baştan

Chelsea-v-Galatasaray-AS-UEFA-Champions-League-Round-of-16.jpg

3 sene icinde böyle dibe vurmak büyük basaridir

Semih suan takimdaki en iyi stoperdi belkide.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Görmesem inanacağım. Geçen yıl onun ve baltanın yaptığı hataları video yapsam 20-30 dk sürer. Sırf bir maçta selçuk ve tolganın acizliği nedeniyle yenilmiş iki gol sonrası Maicon ve Ahmet mi bilica oldu? Biz bu kafadan çıkmazsak daha çok batarız. Geçen yıl ki bruma konusunda da podo ve wesley olmasaydı öyle parlayamazdı. Maicon da önüne selçuk ve Tolga oldukça bi..... Olmaz

semihin yedirdikleriyle ilgili murhanın özel bir çalışması vardı sanırsam her ne kadar büyük bir cimbomlu olsada semih son 3 sezondur rezaletti.

Görmesem inanacağım. Geçen yıl onun ve baltanın yaptığı hataları video yapsam 20-30 dk sürer. Sırf bir maçta selçuk ve tolganın acizliği nedeniyle yenilmiş iki gol sonrası Maicon ve Ahmet mi bilica oldu? Biz bu kafadan çıkmazsak daha çok batarız. Geçen yıl ki bruma konusunda da podo ve wesley olmasaydı öyle parlayamazdı. Maicon da önüne selçuk ve Tolga oldukça bi..... Olmaz
Önlerinde ortasaha vardı sanki. Rakibin tüm hücumcuları sürekli stoperlerin üzerindeydi.

Siz de Ünal Baskanimin değerini bilseydiniz kardeşim.

Hala surada oyuncu tartışan kusura bakmayın ama hafif tabirle ağır saftır.
beyin yanmış siz saçla tırnakla uğraşıyosunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt