Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim aklım hala takima bir turk eklememiz gerektigini soyluyor yedekte ekstra bir yabanci avantaji saglar bu bize. Bizim seviyemizde gözumüz kapalı oynatabileceğimiz tek Okay var.
Birde kafasi basarsa Emre mor.

Iki turk oyuncuyu ayni takimdan almak cok zor olur.

Celta vigo'yu yillardir takdir ederim çok saglam yetenekleri düşnmeden aliyorlar.

Boufal-Labotka-Okay-Sisto-Beyinsiz mor
Su herifler bizde olsa sampiyonlar ligi yari final hayali kurariz.
Labotkayi alamayizda Okay-Sisto-Mor üçlüsünü 20 milyon euroya biraksinlar alalım
ayni takimda kiralik oynayan birbirini taniyan diger bir oyuncu Boufal(opsiyonlu kira) kadroya kattık mı daha birsey dusunmeye gerek yok zannimca.

Hayırlı olsun. Babel gelmiş gibi ben Ribery hamlesi de bekliyorum. Sağ ve Sol bek ihtiyacımız var. Orta sahaya tempolu bir 6 bir de 8 lazım, sonra sol açığa yedeğe biri lazım. Sağ kanat Feg zaten.

hayırlı olsun inşallah takımımıza verim verecek oyuncuların alınacağı bir dönem olur .

Bu takimi yenilemek sart. Belhandanin da misyonu bitti. Bende özel bir yeri olacak ve insallah iyi para kazandiracak. Ana olay orta saha. Dinamik ve tempolu adamlar lazim. Ve cabuk

Benim aklım hala takima bir turk eklememiz gerektigini soyluyor yedekte ekstra bir yabanci avantaji saglar bu bize. Bizim seviyemizde gözumüz kapalı oynatabileceğimiz tek Okay var.
Birde kafasi basarsa Emre mor.

Iki turk oyuncuyu ayni takimdan almak cok zor olur.

Celta vigo'yu yillardir takdir ederim çok saglam yetenekleri düşnmeden aliyorlar.

Boufal-Labotka-Okay-Sisto-Beyinsiz mor
Su herifler bizde olsa sampiyonlar ligi yari final hayali kurariz.
Labotkayi alamayizda Okay-Sisto-Mor üçlüsünü 20 milyon euroya biraksinlar alalım
ayni takimda kiralik oynayan birbirini taniyan diger bir oyuncu Boufal(opsiyonlu kira) kadroya kattık mı daha birsey dusunmeye gerek yok zannimca.

Iyi birkac Turk almamiz şartoğlu şart!!

Yoksa yapilanma ve maclarda hamle oyuncusu bulundurma zorluğu çekeriz ligde. Bu bir tercih degil zorunluluk.

Arda, Emre Mor adam olsalar alaydık tabi ama degiller. Takimi karistirirlar.

Twitçi duyumcular mesaiye başlamış anlaşılan

takimda degisim sart.
mariano fernando belhanda diagne satilmali. ndiaye daha kiralanmamali
feghouli 10 numaraya cekilmeli

babel gelmesine gelsin de onun yerine dolduracak adamda lazim. babel her macta oynayamaz.

oyunu beyniyle oynayan enerjik oyuncular lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt