Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 25.396
- 18.345
- 578
onlari görmemisim bile . ama sözüm sadece sana degildi, bir cok kisi talisca diyip duruyor
Evet hayali bile guzel cunku
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onlari görmemisim bile . ama sözüm sadece sana degildi, bir cok kisi talisca diyip duruyor
Hayırlı olsun. Babel gelmiş gibi ben Ribery hamlesi de bekliyorum. Sağ ve Sol bek ihtiyacımız var. Orta sahaya tempolu bir 6 bir de 8 lazım, sonra sol açığa yedeğe biri lazım. Sağ kanat Feg zaten.
oyhşşşşşşş max kruse demek önümüzdeki sezon şampiyonluğun garantilenmesi demek.max kruse boşa çıkmış cagne denen çöpü 5 e katlar inş alınır
Benim aklım hala takima bir turk eklememiz gerektigini soyluyor yedekte ekstra bir yabanci avantaji saglar bu bize. Bizim seviyemizde gözumüz kapalı oynatabileceğimiz tek Okay var.
Birde kafasi basarsa Emre mor.
Iki turk oyuncuyu ayni takimdan almak cok zor olur.
Celta vigo'yu yillardir takdir ederim çok saglam yetenekleri düşnmeden aliyorlar.
Boufal-Labotka-Okay-Sisto-Beyinsiz mor
Su herifler bizde olsa sampiyonlar ligi yari final hayali kurariz.
Labotkayi alamayizda Okay-Sisto-Mor üçlüsünü 20 milyon euroya biraksinlar alalım
ayni takimda kiralik oynayan birbirini taniyan diger bir oyuncu Boufal(opsiyonlu kira) kadroya kattık mı daha birsey dusunmeye gerek yok zannimca.
feghouliyi neettin vicdansizGercekci bir kadro dizelim:
Muslera
Linnes Luyindama Marcao Nagatomo
Savanier Colombatto Bennacer
Skov Olsen En-Nesyri Bruma
Kulubede: Donk, Babel, Mohanad Ali
feghouliyi neettin vicdansiz
bunun yildizdan anladigi arda olmasinErbatur Ergenekon: "Yıldız futbolcu gelecek mi?"
Abdurrahim Albayrak: "Gelecek."
belhanda diagneyi sat benim guzel kel'ime dokunma renktasPara lazim diye sattim
fegh daha ne yapacak. beyinsizlerle oynamasina ragmen bu performansi yapti.Takımda yıldız oyuncu yok. Feg de tam yıldız havasında değil. Balotelli'ye hayır demem bu yüzden asla.
araplarinda sampiyonlar ligi var. fatih hocam dove dove gondermesi lazim. yoksa seneye hepimizi fitik eder burdadiagne çingenesi şampiyonlar liginde oynamak için gitmez bence. başımıza bela aldık