Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçtan şunu gördük ki töreye Şener’e yerlilere burun kıvırma lüksümüz yok hepsi gelsin bizim yerliler RE-ZA-LET

Hakan çalhanoğlu ligin bugu olur net ben hamitin direklerini sneijderin füzelerini Alman panzeri poldiyi bile özledim deplasman sorunumuzun kaynağı şut atan adam yok kapanan takımlara golü bulamıyoruz

Herhangi bir bonservis ücreti ödemeden alinan yerlilere (sinan,Mugdat,Semih,Emre,ömer) cöp diyoruz yollansin diyoruz ama bonservisli oyuncu almaya kalktigimiz zaman da cöplere bu paralar dökülür mü diyoruz

Ortasini bulmak gerekiyor

Sa ahbaplar nasil 11 ama?

D7Vz3vIXsAEAxWe

Yerli rotasyonu için
Kaleci: Altay Bayındır, Erce Kardeşler, Gökhan Akkan, Muhammer Şengezer
Bek: Şener, Duhan Aksu
Stoper: Mert Müldür(hem bekte oynayabilir), Eray Cömert
Orta saha: Ogulcan Ülgün, Mehmet Özcan, Hikmet Çiftçi Berkay Özcan
Kanat: Yusuf Sarı, Gökhan Töre, Emre Mor
Forvet: Halil Dervişoğlu, Muhammed Kiprit

Deniz Türüç'ü isteyenlerin çoğu özetlerden ve bizim maçlardan yola çıkarak istiyor.

O elaman çöpün önde gideni akan oyunda Yasin'den bile daha kötü performans veriyor.

Duran top dışında pek bir numarası yok. Umarım bahsedilen rakamlara transferi yapmayız.

Adı bizimle geçen en çöp adam. Bir de 5 milyon bonservis istiyorlar :red:

Fatih Terim'in isteği üzerine Almanya'daki gurbetçi futbolcularla görüşen sarı-kırmızılı kulübün scout ekibi, 4 isimle prensip anlaşmasına vardı.

hikmet çiftçi

ilker yüksel

ahmet canbaz

murat sağlam

mart 2019

Maçtan şunu gördük ki töreye Şener’e yerlilere burun kıvırma lüksümüz yok hepsi gelsin bizim yerliler RE-ZA-LET

Verilecek yıllık ücretler çok önemli.

Töre ve benzeri futbolculara garanti parayı 250 bin civarı tutup gerisini ful performansa dayalı yapacaksın.

Türk futbolcuları iyi sözleşmeyi aldı mı yayıyor. İş ahlakları maalesef yok. Bunu dizginleyecek en etkili yöntem bana göre performans bazlı maaştır.

Alman basınındaki haberlere göre, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek orta saha oyuncusu Hikmet Çiftçi'yle sarı kırmızılı kulüp masaya oturacak.

Son dönem performansıyla övgüler alan ve ligin en güçlü orta saha oyuncularından biri olak gösterilen Hikmet Çiftçi'nin geçmiş dönemde sakatlık sorunlarıyla boğuşmasına rağmen tekrardan sahalara dönen Hikmet Çiftçi'nin sezon sonunda sözleşmesi sona ererken, genç oyuncunun takımıyla mukavelesini uzatmayacağı öğrenildi. Galatasaray'ın da bir süredir izlediği Hikmet Çiftçi'yi yeni sezonda kadrosuna katması bekleniyor.

mayıs 2019

ilk yerli transferimiz hikmetmiş lan

Geçen sene ligde şov yapan Emre Akbaba bile tam performans veremedi. Sakatlık öncesinden bahsediyorum.

Deniz Türüç, Yasin Öztekin kadar bile top oynayamaz.

Bu işin sonunda Belhanda'yı gönderdiğimize pişman olmayalım da... Belhanda kalsa yanına bedava Leroy Fer falan gelse..

Rapid Wien Kulübünde forma giyen Melih İbrahimoğlu, Galatasaray'ın radarına girdi. Orta sahada 8 ve 10 numara pozisyonlarında forma giyebilen Melih İbrahimoğlu'nun performans ve tüm verilerini Galatasaray scout ekibinin yakından takip ettiği öğrenildi. Rapid Wien Kulübü ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan 18 yaşındaki oyuncu sezon başında Inter Milan Kulübünün de radarına girmişti. Melih'i, İtalyan devinin scout ekibinin de yakından takip ettiği öğrenildi.

mart 2019

Yabancı sınırı yarın gelse ligi 8. falan bitiririz.

O yüzden mevcut kural değişecek diye ödüm kopuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt