Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ligin özetini yapmissin üstat koskoca süperlig ,de alabilecegin futbolcu yok

Var ama durumumuz geregi alamayiz iste

Yusuf var, Abdus var, Dorukhan var, Irfan Can var, HAK var vs.

Yani yedek/rotasyon olarak cok iyi, hatta ilk 11 seviyesine uygun topcular var

Ama para yok iste. O yuzden Zeki Celik gibi, Dorukhan gibi herifleri toplamak lazim alt liglerden

Bir de gurbetci show yaptin mi tamamdir. Bazen haberler cikiyordu 6-8 gurbetciyle anlastigimiz, 2-3 tane alt liglerden, 1-2 tane de altyapidan ayarlasak rahatlariz bence. Dogru satislar yapilirsa artan parayla duz yedek degil de ilk 11'i zorlayacak seviyede rotasyona uygun topculara bonservis verebilecek durumda oluruz ancak

Bence bedava Douglası kaçırmamak lazım.. Yaşı 28 0 maliyete alınıp 1 sene iyi performansıyla Araplara falan itelenebilir hücum repertuarı çok geniş.. İlk yarı ki maçımızda da çok dikkatimi çekmişti 2 golün de hazırlayıcısıydı.. Bir de linnes gibi bir seçenek var elimizde Douglasa göre daha dengeli bir bek zorlu maçlarda linnesi kullanırız douglas ligde epey iş yapar gibi geliyor.
Bu adama Anadolu topçusu muamelesi yapılmaz öyle böyle Barca görmüş

Bu kadro CL'de bjk'lilerin 8 gol yeme rekorunu çok rahat egale eder.
Ancak her maç en az 2 gol atar.

Fernando bizim ligde bile cark yaratamiyor.
Herrera oynadığı pozisyona göre celimsiz.

Talisca ve babel ortasaha çizgisinin gerisine dönemez.

Welbeck artistin önde gideni.

Elle tutulur bir tek skov var.
Kadroyu mutlaka gençler ile doldurmaliyiz.
Ne kadar vasat olursa olsun en azından koşarak açıklarını kapatirlar.

Abi Okay'i ne seviye bi oyuncu saniyonuz geldigi an ligin en iyi DM'si olur zaten tam CL seviyesinde bir herif bizim Fernando Donk vs. gibi herifleri de cebinden cikarir ama GELMEZ

Eskisehir'deki Mehmet Ozcan daha gercekci. Hem Adanali

Herrera oynadigi pozisyona göre celimsiz? Neymar çok mu celimli mesela ya da yeni genc yildiz joao felix?
Hele son cumlen facia, kosarak falan biz maraton icin adam almıyoruz genc ve yetenekli olmali alinan adamlar sırf kosuyolar diye bakarsan kenya milli takimi 2-3 final yapardi Afrika'da.

HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Herrera 10 numara oynamıyor.
6-8 oynuyor bu pozisyon için biraz kuvvetli olmak şart.

Ayrıca koşmak derken kuru kuru koşmayı kastettim.

Eğer bugün trabzonlu gençler dikkat çekiyorsa eğer hiç durmadan koştukları içindir.trabzon daki abdulakdirler o kadar aham saham oyuncular değil ama belli bir yetenek seviyesinin üstündeler ve bunu koşu ile üst düzeye çıkarıyorlar.

Yani sade yetenekle olmuyor o işler.
Yanına koşu da lazim.

Sadece koşu olsaydı eğer futbol zekası yoksunu ndaiye bizde kral olurdu.
Aslında ikimiz aynı noktadayiz ben yeteneğin yanında gençleşmeyi de eklemek lazım diyorum.

ilk 11
Muslera-Linnes-Luyindama-Marcao-Juanfran-Donk-Savanier(ya da Moutinho)-Belhanda(ya da Chuqinho)-Feghouli-Babel-Rondon(ya da Sturridge)

Yedek Kulübesi
Altay
Nagatomo
Işık Kaan Arslan
Süleyman Luş
Taşdemir
Mehmet Özcan
Taylan Antalyalı
Akbaba
Gökhan Töre
Mutlu Aksu
Berk Ünsal

Tribün
Ozornwafor
Mitrouglou

Nasıl sizce

Var ama durumumuz geregi alamayiz iste

Yusuf var, Abdus var, Dorukhan var, Irfan Can var, HAK var vs.

Yani yedek/rotasyon olarak cok iyi, hatta ilk 11 seviyesine uygun topcular var

Ama para yok iste. O yuzden Zeki Celik gibi, Dorukhan gibi herifleri toplamak lazim alt liglerden

Bir de gurbetci show yaptin mi tamamdir. Bazen haberler cikiyordu 6-8 gurbetciyle anlastigimiz, 2-3 tane alt liglerden, 1-2 tane de altyapidan ayarlasak rahatlariz bence. Dogru satislar yapilirsa artan parayla duz yedek degil de ilk 11'i zorlayacak seviyede rotasyona uygun topculara bonservis verebilecek durumda oluruz ancak
fatih terim bu isleri iyi bimesi lazim milli takim antönürüyken gözü kulagi heryerdeydi

Türkiyeden anca bir genc yedek kaleci ve 2. Ligden 1-2 milyon TL civarinda U21 milli oyuncu alacaksin.

Yanlarina 3-4 tane gurbetci getireceksin ve dua edceksin bir iki tanesi tutsun diye.

Yanlarina 1-2 tane bonservisi elinde olan begenmedimiz türkler gelir ve 1 sene sonra katki yapmadan gider bence

okay yokusluyu falan yazanlar rüya haricinde bir sey görüyor mu onu merak ediyorum. okayi 15-20ye anca alirsin. 4 sene kayseride 3 sene trabzonda oynarken alacaktin onu. güven yalcin gibi bedelsiz gurbetcileri deneyip almamiz lazim. besiktas bile aldi yahu.

Herrera 10 numara oynamıyor.
6-8 oynuyor bu pozisyon için biraz kuvvetli olmak şart.

Ayrıca koşmak derken kuru kuru koşmayı kastettim.

Eğer bugün trabzonlu gençler dikkat çekiyorsa eğer hiç durmadan koştukları içindir.trabzon daki abdulakdirler o kadar aham saham oyuncular değil ama belli bir yetenek seviyesinin üstündeler ve bunu koşu ile üst düzeye çıkarıyorlar.

Yani sade yetenekle olmuyor o işler.
Yanına koşu da lazim.

Sadece koşu olsaydı eğer futbol zekası yoksunu ndaiye bizde kral olurdu.
Aslında ikimiz aynı noktadayiz ben yeteneğin yanında gençleşmeyi de eklemek lazım diyorum.

HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Herrera psgye imza atacak . Madridin satışa cıkardıı oyunculara çökmek lazım . Diagne 17 ye falan satılırsa mariano (st) 10-12 ye falan alabilirsek muazzam olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

M.Demiri de Başak almış diyolar

Adebayor ve Kilişiye tekmeyi vuracaklarmış küçülüyorlar

Altay Çipe
Nazım Işık Kaan Ertuğrul Ersoy Ogün (bursa düşerse ucuza gelir) Emre Taşdemir Süleyman Luş
Okay celil gökay
Sinan töre atalay türüç çekdar metehan mugdat emre kılınç
Ali yavuz Umut Bozok

Şöyle bir yerli rotasyonu yapsak güzel olur altyapıya yazdığım bazı isimleri kiraya verip yerlerine gurbetçi de alabiliriz.
hic bu kadar copu bir arada gormemistim
bu bir rekor olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt