Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.245
- 5.955
- 1.483
Şu deplasman fobimizin ana nedeni ölü ortahasaha 3 lümüz.Hepsi değişsin hepsi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence değerini bulan herkez gitmeli . 2012 dede şampiyon olup buragı falan satmadık 15 milyona sonra o teklifleri bidaha göremedik.Kalsin. 15’e bi diagne daha bulurlar gidip
| Galatasaray, Ndiaye ile sezon sonunda devam etmeme kararı aldı. Stoke City’e hergangi bir teklif yapılmayacak ve bu durum menajeri William D'Avilla'ya da iletildi. Malum site Transfer yapmayi bilen bi yonetim olsa katilirdim bu onermeyebence değerini bulan herkez gitmeli . 2012 dede şampiyon olup buragı falan satmadık 15 milyona sonra o teklifleri bidaha göremedik.
marcao , liyundama, nagatamo falan iyi işti . bence diagnede mantıklı hamleydi geri dönüşü olcak o paranınTransfer yapmayi bilen bi yonetim olsa katilirdim bu onermeye
Amen.Öyle takım kurulsun ki o takımın oyununu düşünmek bile büyük haz versin. İnsanlar Gsstore gördüğünde bu kulübün hakkı hissiyatıyla kredi kartını çıkarıp forma almak istesin. Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek finalleri konuşalım. Çıkabilecek takımlar üzerine konuşup o heyecanı beraber yaşayalım.