Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk etapta satılacak yabancı Diagne olmalı. Ne karakteri ne de yeteneği Galatasaray kalibresinde değil. İkinci sırada ise çift haneli bonservislere Belhandayı gönderebiliriz. Her ne kadar zaman zaman inanılmaz kaliteli performanslar sergilese de eyyamın her türlüsünün yapıldığı ligimizde olumsuz anlamda mimlendi. Hem rakipler hem de hakemler üzerine oynuyor ve kalırsa gelecek sene bu durum devam edecek. Bence güzel bir törenle ve çift haneli bonservis ile Belhandayla vedalaşmak gerekir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

o işte kendi menejerinin kazığı var yaw farklı ikisi
gerçekten istemezse kimse kimseyi satamaz bu devirde he cagne naz yapıyosa diğer takımdaki maaşı arttırmak içindir die düşünüorm

O da olabilir. Belki de gitmek istediği haberini aldı ve tepki için törene katılmadı. Bunlar hep ihtimal dahilinde, gol kralı bir herifin kutlama törenine katılmamasının kişisel olarak ciddi bir sebebi olmalı çünkü.

Ben yaşı 30'un üstündeki oyunculara karşı degilim. Yeterli yüksek yıllık ücreti olmasın. Birde 1+1 yada 2+1 gibi sözleşmeler yapilsin.

Bize olgun belli bir seviyede katkı sunabilecek oyuncular lazım. Bende isterim genç oyuncular ama bu sezon vurup geçme sezonu. Diğer rakiplerle farkı acma sezonu. Üst üste 3 şampiyonluk bizi malı olarak rahatlatir...

50 milyon euro takım bütçesi olsa yıllık 350 milyon TL yapar. + 100 milyon tl'de diğer giderler dersek 450 milyon TL yapar.

200 milyon TL maç gunu, bilet loca gelirleri
200 milyon TL ticari gelirler, sponsorluk
250 milyon TL şampiyonlar Ligi'nde
200 milyon TL yayın hakları vs.

Bu sezon 800 milyon TL gibi bir gelir bekliyorum. Sattigin kadar al cezası nedeniyle bonservis bedeli ödemeyegiz. Bu Ffp iyi bir şey.

Yine bu yılın sonunda 240 milyon TL Rivadan gelmesi bekleniyor.
Gelecek yıldan itibaren stadın isim hakkı var.

En son 750 milyon TL'lik banka borcumuz vardı. Bu borcu ciddi anlamda indiririz.

Belki oyunculara verilecek imza parası yıllık ücretin fazla olmasi vs bonuslar gibi etkenler takım bütçesini artirabilir.

Bu sezon şampiyonluk çok önemli. Çünkü cl'ye gitmesem bile denk bütçe olusturabiliyoruz. Eğer şampiyon olur cl'ye gidersek borçlar beklendiginden kısa sürede kapanir.

Bu yüzden bizim kaliteli ve ne katkı verebileceğini bildigimiz oyuncular lazım.

O da olabilir. Belki de gitmek istediği haberini aldı ve tepki için törene katılmadı. Bunlar hep ihtimal dahilinde, gol kralı bir herifin kutlama törenine katılmamasının kişisel olarak ciddi bir sebebi olmalı çünkü.
bence başakşehir maçının ertesi günü gitti bu tatile 1 hafta 10 gün içinde falan milli takım kampı var çünkü

Bu sene sağlıklı bir Babelin oyun anlamında Onyekurudan daha fazla kalite kazandıracağına inanıyorum. Belki 14 gol atamaz ama kesinlikle etrafını daha fazla pozisyona sokar ve set hücumlarına zenginlik katar. Feghouli ve Babelli kanatlara da Giroud tarzı oynatan bir forvet eklenirse tadından yenmez

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

belhanda gitsin

diagne ile sorununuz ne bilmiyorum ama iyi bir bitirici, daha iyisi alınamıyorsa kalsın derim
Başak maçında bomboş atamadı ?
Karşı karşıya Rize maçında da atamadı ?
Beşiktaş maçında da atamadı ?
Konya maçında da atamadı ?
Trabzon maçında da atamadı ?
İyi bir bitirici değil.

4 senedir forumdayım 5.senem bu senelerdir diyorum forvetin ilacı balotelli yaşı da uygun yemin ederim çılgın atar burda

ilk değil ama 2. santrafor olarak Andraz Sporar - Oyuncu profili 18/19
ya da sözleşmesi bitecek daha yaşlı ama golcü birileri birinci santraforun kim olacağına bağlı olarak düşünülebilir belki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt