Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer yaparken kulübeyi zenginleştirmek mantığıyla hareket edersek paraları çarçur ederiz. Sattığımız yabancı oyuncuların değerine daha kaliteli yabancı oyuncular almamız lazım. Yerli oyunculara yüksek bonservis vermek gibi bi hataya düşmeyiz umarım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Diagne'yi satıp....Babel+Mateta ya da Tetteh olacak gibi hissediyorum...ben Balotelli'yi alırdım ama hoca Mateta gibi adam alacak gibi duruyor...Belhanda kalır 2 orta saha alınır Fernando gider

Turkiye liginde sampiyonluk pek sarmiyor artik, arayi da actik, rakipler iyice panik halinde. Bu krediyi kullanip genclere yonelmeliyiz eger gercekten avrupa’da basari istiyorsak, yoksa bu salaklarin arasinda sampiyon olup avrupa’da tokatlanmaya devam edecegiz.

Adi gecen olsen’i begendim, atanamamis yarmolenko

Manu Lonjon üstüne basa basa ne Belhanda ayrilmak istiyor ne de Hoca onu birakmak istiyor diyor durmadan

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Belhanda
Cagne
Fegh ?
Belhanda ve Cagne'den 30 milyon gelirse
Tum para 6 8 ve Skov Olsen icin harcansin. Fegh kalirsa ikisi beraber oynar, hatta Fegh serbest gibi oynar. Fegh giderse onun yerine yine iyi bir 10 numara aliriz. Mesela yazilip cizilen Vlasic gibi.
8 numaraya Savanier icin 9 milyon civari veririz. Veya ona verecegimiz bonservisi Herrara icin imza parasi veririz. 6 numara icin Amartey yoklanabilir.
Forvete serbest olan Balotelli
Sola da zaten yine serbest olan Babel alindi gibi. Fakat ben Bruma'yi tercih ederim. Opsiyonlu kiralik. 10 numaraya Vlasic gibi genc gelecekse Babel de olur. Bu Vlasic iyi oyuncu mu? Canli izleyen var mi?

Manu Lonjon üstüne basa basa ne Belhanda ayrilmak istiyor ne de Hoca onu birakmak istiyor diyor durmadan

Terim’in evladı manevisi gibi bir şey. Bence de kalacak.

Diagne kesin yolcu. Ondan gelen para ile Onyekuru gelebilir yeterse.

Babel geldi gibi. Forvete de zorunlu opsiyonlu kiralık biri alınabilir. Ya da Falcao tarzı biri.

şımarıklımı sayılır bilmemde normal şampiyonluk gerçekten datmin etmiyor şikeci taraftarı olsak tinerci filan olsak muhtemelen agustosa kadar kutlama yaparız

ama hocanında dedigi gibi avrupa daha cok heyecanlandırıyor tabi mevcut kadroyla degil

Terim’in evladı manevisi gibi bir şey. Bence de kalacak.

Diagne kesin yolcu. Ondan gelen para ile Onyekuru gelebilir yeterse.

Babel geldi gibi. Forvete de zorunlu opsiyonlu kiralık biri alınabilir. Ya da Falcao tarzı biri.

Orta sahayi nasil finanse edecegiz o Halde?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt