Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
douglas icin yabanci hakki verilmez yaw

benim anlamadığım fernando gibi bir adam gözü kapalı gönderilirken donk gibi çok net yetersiz olan adamın neredeyse dokunulmazlığı var.
donk için yabancı hakkı veriliyorsa her oyuncu için veriliyor.

Yönetim kadrosu değişmedikce transferlerden hiç umudum yok.

ya bu ali yavsagi ve kulubune sert bi cvp verilmesi lazim herif halen gelmis laf cakiyor
yok mu sert bi yonetici soyle ergun gursoy gibi, 2 macta bizim 4 puanimizi caldiniz ne duzeni diyecek
nasil is bu yaw ben dinleyince rahatsiz oluyorum bizim yonetim guluyoruz yok bilmemne diyor ya da susuyor

ya bu ali yavsagi ve kulubune sert bi cvp verilmesi lazim herif halen gelmis laf cakiyor
yok mu sert bi yonetici soyle ergun gursoy gibi, 2 macta bizim 4 puanimizi caldiniz ne duzeni diyecek
nasil is bu yaw ben dinleyince rahatsiz oluyorum bizim yonetim guluyoruz yok bilmemne diyor ya da susuyor

nededi

haklisin

If you’ve heard the term “No Cap” on social media in the past few months or so and wondered where it came from, we have just the answer for you!

Naturally, it comes from Atlanta and the best person to break it all down? Rich Homie Quan. “The definition of cap is equivalent to lies,” Quan says. “Cap is equivalent to flex.”

So, every time you hear or see somebody say, “No cap,” they’re basically telling you, “No lie.” Mystery solved. Now we have to figure out what the exact measurement of “whole ass” is.

ne dedi sero

sivas maçından sonra konusurlar herhalde,bi fatih hoca laf çakıyor

haklisin

If you’ve heard the term “No Cap” on social media in the past few months or so and wondered where it came from, we have just the answer for you!

Naturally, it comes from Atlanta and the best person to break it all down? Rich Homie Quan. “The definition of cap is equivalent to lies,” Quan says. “Cap is equivalent to flex.”

So, every time you hear or see somebody say, “No cap,” they’re basically telling you, “No lie.” Mystery solved. Now we have to figure out what the exact measurement of “whole ass” is.

siyahi olmaga ozenen avrupali bir zatin yazacagi bir soz anlasilan

bugün bi altyapı listesi yaptım.bazıları sakatlıktan bazıları hocasından ötürü az şans bulmuş.ama atalay,çekdar,ışık kaan,mustafa kapı,bartuğ,süleyman luş,ali yavuzu kesin olarak götürür dedim hoca.belki çekdar kiralanır,mutlu götürülür

yıllar önce GSCimbom sitesiyle google Galatasaray Transfer haberlerini arattığımda tanışmıştım bu başlık sayesinde o yüzden benim için manevi değeri çok önemlidir bu başlığın duygulandım lannn
Aynı duyguları paylaşıyoruz renktaş. Bir vakit bende google den transfer haberleri araştırıyordum. Bir baktım forum haberleri..
Başlarda dışardan takip ettim. Daha sonra aileye katıldık. Duygulandım sende aynısını yazınca.

E5303 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yahu hep söylüyoruz bizim yöneticilerden hiçbirşey olmaz..
Galatasaray bu başkan ve yöneticilere rağmen şampiyon olmuştur.
Fatih terim olmasa bunlar bir hiç..

fenerin uefadan meni ne zaman açıklanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt