Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.850
- 23.405
- 3.723
Sg derim.
Bayram dönüşü mangal. Etler şirketten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sg derim.
Bir Klasik
As Kadro
Muslera
Maehle [1]
Marcao
Luyindama
Nagatomo
Okay
Herrera
Feghouli
Belhanda
Onyekuru
Falcao
2. Kadro
Gökhan Akkan
Şener
Donk
Ahmet?
Linnes
Fernando ?
Selçuk
Töre
Yunus
Babel
Mitroglou
KAYNAKÇA
[1] Keramettin TANRIVERDİ
Hayır denemeyecek kadar lezzetli bir adet nargileye ne dersin.
!!!Ne işin var lan senin burada
Gözetmenlikten çıktım şimdi moladayım.
Elimde foruma giriş verilerin var. Gün boyu buradaymışsın?
Evet sınav gözetmenliği sırasında da girdim baya 3 saat boyunca itiraf ediyorum.

Bu olabilir.Bayram dönüşü mangal. Etler şirketten.
ortasahaya moro'yu alalım gelecegin rakitic - brozovic - kovacic i maliyetide uygun
Bilmiyorum reis Fatih Hoca öyle veya böyle Tetteh'i aldıracak gibieleke
ze luis olur mu forvete @Enes Dalmış
coric bundan yetenekliydi onu bile 6 milyona sattılar romaya ucuza kaparız istersek20m isterler
yollanıyor bunlardan uzak durun diyeBurda bulunan/tavsiye edilen oyuncular bizim scout ekibine yollanıyor mu? Böyle bir iletişim var mı
Diagne, Soso, Belhanda 3lüsünden+30 gelmeli. Bunun üstüne diğer oyunculardan da +5 sağlarsak 2 kanat 1 forvet 1 orta saha rahat alınabilirBJK'nin düştüğü hataya düşmememiz lazım. Marcao Luyindama gibi genç, yıllık maaşı en fazla 1.5M civarı olacak yetenekli adamlar bulmamız lazım. Maaş sklasınını düşürmemiz şart. CL'ye gittiğin sürece pek etkilenmezsin ama yıllık maaşları abartırsak BJK gibi, CL'ye katılamadığımız an kepenkleri kapatırız.
Elimizde tarihi bir fırsat var. BJK bu fırsatı tepmişti. Biz de onlar gibi hovardalık yapıp saçma sapan işler yapmamamız lazım.
Babel'in geldiğini farz edelim. 2.5M imza parası + 2.5M da maaş >>> TR + takım + Babel klasmanındaki bir oyuncu skalasını düşünürsek uygun. Bu kalitede bir kanat oyuncusu şart sol tarafa.
Bir tane de sakatlık yaşamazsa en az 20 gol banko atar diye güvenebileceğimiz bir forvet lazım. Burda kesenin ağzı açılabilir. Balotelli, Rondon'dan birini uygun bir imza parası karşılığında alabilirsek muazzam iş yapmış olurduk. Lakin bizimkilerin bu oyunculardan haberi bile var mı şüpheliyim.
Fernando, Mariano'dan kesinlikle kurtulmamız lazım.
Belhanda'ya güzel 1 teklif gelirse değerlendirilmeli.
Mitro 2. forvet olarak kalabilir. Diagne denilen yetenek fukarasına da tekmeyi vurmamız gerektiğini zaten söylemeye bile gerek yok.