- 1 Mayıs 2018
- 57.639
- 48.443
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunun gibi ötürü yazmamaya karar vermiştim. @Murat Durmaz instagramdan ulaştığı için kırmayıp geldim. Bu moderatör Ünsal da kendi kaba etinden uydurduğu haberlerle moderatörlük taptığı forumda eğlensin. Bu arada bit yavrusu demek Ünsal kardeşim, cezalık bir şey yok o açıdan bakarsan; ama ben her işe bilir bilmez burnunu soktuğun için diğer anlamdan diyorum sana, o yüzden ceza da koyabilirsin.emre mor geliyor der![]()
kesin gelmiştine emre moru canım?
ne işi var bizde onun?
Hoşgeldin.Canını sıkma.Böyle yazıları görmezden gel.Yoksa bırak forumu hayattan zevk alamayız..Bunun gibi ötürü yazmamaya karar vermiştim. @Murat Durmaz instagramdan ulaştığı için kırmayıp geldim. Bu moderatör Ünsal da kendi kaba etinden uydurduğu haberlerle moderatörlük taptığı forumda eğlensin. Bu arada bit yavrusu demek Ünsal kardeşim, cezalık bir şey yok o açıdan bakarsan; ama ben her işe bilir bilmez burnunu soktuğun için diğer anlamdan diyorum sana, o yüzden ceza da koyabilirsin.
Ps. Emre Mor haberimde yönetimin anlaştığını, son kararı hocanın vereceğini söylemiştim, ekran görüntülerini de atmıştım bazı arkadaşlara.
kesin gelmişti
Tapia der gibi olduDuyum verin lan
Yaz okuluna gideriznasıl geçecek günler ya
Şampiyon olduk.Allah'ın izniyle yapacağımız transferle güzel geçer İnşallah.Şampiyonlar Ligi ve Fatih hocanın açıklamalarından sonra içim rahat..nasıl geçecek günler ya