Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.581
- 20.866
- 2.233
Bu yil Fiorentina'nin 2 kupa macini izledim ama unuttum. Roma'da oynarken de izlemistim sanirim. Nasil oyuncu? Sanki cok top ezmis gibiydiRomalı Gerson
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yil Fiorentina'nin 2 kupa macini izledim ama unuttum. Roma'da oynarken de izlemistim sanirim. Nasil oyuncu? Sanki cok top ezmis gibiydiRomalı Gerson
Bu yil Fiorentina'nin 2 kupa macini izledim ama unuttum. Roma'da oynarken de izlemistim sanirim. Nasil oyuncu? Sanki cok top ezmis gibiydi
Gsc'den 11 çıkarsak Nijerya savunmasına gol atar gibi duruyor, çok dağınık takım bireysel yorum yapılmıyor.
Maçı izlemiyorum da ayağı belli ki iyi yani önceden de yapılan yorumlara bakarsak. Diğer özellikleri nasıl?
Renktaş Nijerya çok dağınık bir takım bizim elemanın fiziği hızı pasları falan gayet iyi ama sağlıklı birşey söylemek çok zor.. Yukarıda bir arkadaş çok güzel demiş Gscimbom dan takım çıkarsak nijeryaya en az 1 tane yaslarız gibi.. Son dönemde gördüğüm en komik korner golünü yediler alan parselizasyonu 0Maçı izlemiyorum da ayağı belli ki iyi yani önceden de yapılan yorumlara bakarsak. Diğer özellikleri nasıl?
USA da Basketbol, Amarikan Futbolu, Buz Hokeyi, Boks çok daha popüler ama eninde sonunda Futbolun popülaritesi artacak ve bunlardan birkaçını geçecektir. Avrupa' nın pek çok ülkesinden daha fazla Avrupa menşeyli ve milyonlarca G. Amerikalı nüfus varken ve Dünya genelinde Futbol bu denli sevilirken aksi düşünülemez. Gerek kollektif, gerek bireysel sporlarda en iyi antrenman vs imkanlarını sunan bu devasa ülkenin yakın zamanda Futbolda da söz sahibi olacağından kuşkum yok...
Nijerya çok dağınık.oyle bi takim savunmasi varki ozornwaforu da yorumlayamiyorum tam.ama evet ayağı iyi.2.yari ise daha çok uzun top denedi.daha yeni şut cekmisti 40 metreden.bazi özellikleri guzelMaçı izlemiyorum da ayağı belli ki iyi yani önceden de yapılan yorumlara bakarsak. Diğer özellikleri nasıl?
Hava toplarında sıkıntı varmış galiba. Tek maçla sağlıklı yorum yapılmaz tabi bide illa ki eksik yönleri olacak daha 19 yaşında stoper. Öyle yüksek piyasası olan bir oyuncu da değil sonuçta..Nijerya çok dağınık.oyle bi takim savunmasi varki ozornwaforu da yorumlayamiyorum tam.ama evet ayağı iyi.2.yari ise daha çok uzun top denedi.daha yeni şut cekmisti 40 metreden.bazi özellikleri guzel
Aslında hava topu en onemli ozelligi.ayrica abd yerden oynuyoHava toplarında sıkıntı varmış galiba. Tek maçla sağlıklı yorum yapılmaz tabi bide illa ki eksik yönleri olacak daha 19 yaşında stoper. Öyle yüksek piyasası olan bir oyuncu da değil sonuçta..