Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su anki kadrmuzda bence kalabilir dedigim oyuncular. (yeterli demiyorum)

-Nando
-Ismail Cipe

-Luyindama -5milyon halen odenmesi gerekiyor
-Marcao
-Semih ucuza yedek olabilir
-Yuto (pahali + yerine baska olabilir)
-Emre Tasdemir
-Mariano (pahali + yerine baska olabilir)
-Linnes (tartisilmaz)
-Fernando (pahali + yerine baska olabilir)
-Feghouli (satilacaksa 20 milyondan baslasin)

Baska kalmadi oyuncu..... oyuncu yok ya..hahaha

"Soru basit: Türk futbolu son 3 yılda çıkartıp ihraç ettiği kadar genç ismi ne zaman görmüştü. Cengiz, Çağlar, Ozan, Okay, Yusuf, Abdülkadir,Merih gibi isimler Milyon Euro’luk kontratları büyük kulüplerden 18’inde alsa bu adamları hangi hedef yurt dışına götürürdü. "

Sürekli Olsen diyorsunuz ama herhangi bir gelişme var mi ki? Yalandan duyum vs..

"Soru basit: Türk futbolu son 3 yılda çıkartıp ihraç ettiği kadar genç ismi ne zaman görmüştü. Cengiz, Çağlar, Ozan, Okay, Yusuf, Abdülkadir,Merih gibi isimler Milyon Euro’luk kontratları büyük kulüplerden 18’inde alsa bu adamları hangi hedef yurt dışına götürürdü. "

Cengiz max 750k
Caglar 200k
Ozan 750k
Okay+Yusuf+Apo max 3m
Merih max 400k

Maas aliyordu burda

Genç oyuncu çocuk yaşta fazla para kazanırsa devamını çok zor getirir ...

Ömer Ali Şahiner: "Milli takımda oynama hedefimi kaybetmedim. Benim gibi alt yaş kategorilerinde oynayıp A Milli Takım'da oynayamayan birçok oyuncu var. Bunu çözmemiz gerekiyor."

Şahiner: "Ben yılda 40-45 maç oynayan Türk bir oyuncu olarak, yabancı sınırının beni etkilemediğini söyleyebilirim. Hatta yabancı oyunculardan çok fazla şey öğrendiğimi söyleyebilirim. Bizim yabancı kuralına takılmamamız lazım. Asıl sorunumuz bu değil."

ADAM GÖRÜN ADAM

Cengiz max 750k
Caglar 200k
Ozan 750k
Okay+Yusuf+Apo max 3m
Merih max 400k

Maas aliyordu burda

Sınır varken 30 yaş üstü son kontrata gelen isimlerden 1-2 yıllık kadrolar yaparak borca batan kulüpler Rodrigues, Ndiaye gibi yatırımlardan 2 kat gelir elde etmedi mi? Bugün ürkek adımlar ile başlayan gençleşme hamlesi cesaretle uygulansa yabancı futbolcu ihraç eden olmaz mıyız?

Sınır varken 30 yaş üstü son kontrata gelen isimlerden 1-2 yıllık kadrolar yaparak borca batan kulüpler Rodrigues, Ndiaye gibi yatırımlardan 2 kat gelir elde etmedi mi? Bugün ürkek adımlar ile başlayan gençleşme hamlesi cesaretle uygulansa yabancı futbolcu ihraç eden olmaz mıyız?

Şantiyeci klup baskanlarindan kurtulursa turkiye futbolu gerisi gelir
Bizi yonetenlerde basliyor sikinti

Şantiyeci klup baskanlarindan kurtulursa turkiye futbolu gerisi gelir
Bizi yonetenlerde basliyor sikinti

Ülke futbolunu perde arkasında kulis ile yönetmeye çalışanlar, yine hemen yabancı sınırı gibi çağ dışı uygulamaları gündeme almış hemen. Neymiş sınır kalktıktan sonra milli takım çökmüş, İstiklal marşı bilen kalmamış takımlarda.

Tudor zamaninda duyumlar havada ucusuyordu, simdi tik yok,

Ülke futbolunu perde arkasında kulis ile yönetmeye çalışanlar, yine hemen yabancı sınırı gibi çağ dışı uygulamaları gündeme almış hemen. Neymiş sınır kalktıktan sonra milli takım çökmüş, İstiklal marşı bilen kalmamış takımlarda.

Istikal marsi umurlarinda degil
Bu duzenden bir cikarlari vardir turkler maaslari cukkalayamayinca sulari kesilmistir bunlarin ondan boyle tutusuyorlar

Ömer Ali Şahiner: "Milli takımda oynama hedefimi kaybetmedim. Benim gibi alt yaş kategorilerinde oynayıp A Milli Takım'da oynayamayan birçok oyuncu var. Bunu çözmemiz gerekiyor."

Şahiner: "Ben yılda 40-45 maç oynayan Türk bir oyuncu olarak, yabancı sınırının beni etkilemediğini söyleyebilirim. Hatta yabancı oyunculardan çok fazla şey öğrendiğimi söyleyebilirim. Bizim yabancı kuralına takılmamamız lazım. Asıl sorunumuz bu değil."

ADAM GÖRÜN ADAM
konya çocuğu yamuk yapmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt