Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadro, Türkiye Ligi'nde yine çok rahat şampiyon olur burada sıkıntı yok da

Asıl sorun Avrupa'da. Şampiyonlar Liginin en kolay gurubundan bile çıkabilecek seviyede bir kadromuz yok maalesef. Türkiye Liginin de kalitesizliğini gözler önüne seriyor bu tablo.

Bu takıma 4 as oyuncu lazım ilk 11'e Şampiyonlar Liginde guruptan çıkmak istiyorsak. 3 tane orta saha 6-8-10 numaralara ve 1 forvet olmazsa olmaz.

Eski nöbetler baya güzeldi ya. ben o zaman da üyeydim ama genelde okurdum. 2011 yazında muslera yerine başka bir adam gelecek diye yangın çıkmıstı burda :) . forlan ujfa reyes. 8 sene geçmiş üzerinden ama dün gibi hala.

laura_galatasaraya_cok_yakin_3.webp

Önceki sayfaların hepsini okuyamadım, ona göndermemi bilmem de ben bu tuzağa düşmem :D

2011'de Muslera yerine bunu alıyorduk, ilk defa isyan etmiştimi unutmadım şu fotoğrafı ve Laura'nın ensesini :D

Klübün değerlerine ki bu adam CL çeyrek finali oynadı şampiyonluklar yaşadı, Milli takımda oynadı, para kazandırdı gitti, her yerde klübüne sahip çıktı, gel dediler geldi görevini yaptı çer çöp vs neyse ya Fatih Terim'e istifa başlığı açıldığı yerde Semih kim, bizde Vefa semt adı, herkes günlük bakıyor kaldı ki Semih yedek olarak oynayacak kapasite de bazı zaman bir oyuncu sadece oyunuyla değil tüm sporculuğuyla da hizmet eder ama ne desek boş ama yine aynı şekilde hizmetleri olan biri olsun yine de savunurum.

Ben burada Semih’in hizmetlerine bir şey demiyorum. Ujfalusi sonrası adam çöpün önde gideni. Tamam işte geldi oynadı ama sana kalsa demek ki Sabri de kalsaydı çünkü 3. yedek olarak paramızı yemesi sorun değil. Ne de olsa Galatasaray’ın çocuğu. Ben Semih’e bir şey demem ama sırf Galatasaraylı diye Galatasaray’ın as stoperlerinden 300-400 bin € daha fazla yıllık maaşı olan birisine de kalsın çünkü vefa göstermeliyiz demem. Bu kulübün parası vefa göstere göstere savruldu zamanında.

Muslera
Eboue Ujfalusi Semih Balta
Reyes Selcuk Melo Arda
Forlan Elmander

diyecektim de yabanci sinirina takildi. 6+2+2 ne kotuydu ya. 5+0+3 zaten olumdu

Önceki sayfaların hepsini okuyamadım, ona göndermemi bilmem de ben bu tuzağa düşmem :D

2011'de Muslera yerine bunu alıyorduk, ilk defa isyan etmiştimi unutmadım şu fotoğrafı ve Laura'nın ensesini :D

lauro ya :D bunu alıyorduk diye yangın çıkmıstı. o zaman twitter çok yaygın değildi ama yönetim tepkilerden muslerayı almıstı

Selçuk + melo şuan kaç para eder acep ? hele melo tam piyangoydu

Bu piyasada Selcuk Melo hatta ertesi sezon Burak o performansi gosterselerdi tanesi en az 25m'den ucunu de yollardik

Cok ciddi sanssizlik o takimin piyasanin ucuz oldugu doneme denk gelmesi. Burak'la Selcuk'a gelen teklifler 8-10m idi sadece

Kötü bir kadromuz yok aslında. Kalecimiz beklerimiz stoperlerimiz hucumcularimiz orta sahalarimiz bu ligi yine götürecek bir takım. Ama Ndiaye ve Onyekuru gidecek ve yerleri dolmali.
Onye yerine Babel oturtulacak. Orta sahaya bir türk monte edebilsek keşke. Taylan Antalyali falan iş görür mü bizde ?

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nasri falan öldü artık. Bu arada Tondeladaki adami alacaksak Diagne gidiyor demektir. Anlaşılan ucuza bunu alıp Mitroglouyu direk 11e hazirlayacaklar. Yedegi bu adam olacak. Diagneden gelen parada orta saha icin kullanilacak.

Nasri falan öldü artık. Bu arada Tondeladaki adami alacaksak Diagne gidiyor demektir. Anlaşılan ucuza bunu alıp Mitroglouyu direk 11e hazirlayacaklar. Yedegi bu adam olacak. Diagneden gelen parada orta saha icin kullanilacak.

Mitroglou ve Tomane ikilisi bizim yükümüzü üstlenemez. İkisi de yedek forvet kategorisinde. Eğer isimli veya potansiyelli biri alınacaksa forvet mevkisine alınmalıdır. Burası GALATASARAY...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt