Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonluk maçında atılan 4 gole de direkt katkı sağlayan (1 gol 3 asist), takımın beyni olan ve tüm atakları yönlendiren Belhanda herkesten önce satılsın deniliyor gerçekten bazıları ya hiç maç izlemiyor ya da futboldan hiç anlamıyor bu forumda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben hocaya ve ekibine güveniyorum, iyi bir kadro ile seneye de kafadan favori başlayacaklarını düşünüyorum. İnşallah ekstrem olumsuz bir durum yaşamadan, kılçıksız bir transfer sezonu geçirelim.

İsimlerden bağımsız olarak bu transfer döneminden beklentilerim,

1- Türk liginden kim olursa olsun yabancı oyuncu alınmasın.
2- Piyasada pek yok ama min. üç-dört adet iyi Türk oyuncu alınsın. (Gurbetçilerden olabilir)
3- Yabancılardan belhanda ve diagne kesinlikle gitmeli. Çünkü para getirebilecek ve gidişi takimi etkilemeyecek en önemli 2 adam bunlar.
4- Kiraliklardan sadece onyekuru olabiliyorsa tekrardan kiralanabilir.
5- Vefa evlat adı altında bitik oyuncularla sözleşme uzatılmasın. Plaketimizi verelim, güzel ayrılalım.
6- Son olarak, lütfen çok sağlam bir orta saha kurulsun.

Aynı Hamzaoğlu'nun 3 kupali sezonunun ertesi gibi, arayı açma şansı ayağımıza kadar geldi. O sezon berbat bir mentalite ile felaket bir transfer dönemi geçirip geriye gitmiştik. Bu sefer olmasın. Ben Fatih Terim'e çok güveniyorum. Haydi vuralim gecelim.

Mariano gidecekse sağa Douglas düşünülebilir.. Linnes neticede as oynayacak potansiyelde bir adam.. Douglas ligin en iyi hücumcu beki feghouli yi meste edecektir lakin savunması soru işareti bu yüzden Linnesin kalması çok önemli.. Mariano ilk geldiğinde nasıl devamlı oyun kurduysa Douglas da aynısını yaptı sivasta oyun sistemimize uyacaktır..bu transferdeki en büyük sorun 2 sağ bekin de yabancı olması..

Douglas berbat oyuncu. Gercek olmayacagini umit ediyorum.

Şampiyonluk maçında atılan 4 gole de direkt katkı sağlayan (1 gol 3 asist), takımın beyni olan ve tüm atakları yönlendiren Belhanda herkesten önce satılsın deniliyor gerçekten bazıları ya hiç maç izlemiyor ya da futboldan hiç anlamıyor bu forumda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence de belhandayi öven, onu futbolcu sayan kimse futboldan anlamiyor.

Herif berbat duran top kullaniyor. Her stresli macta kirmizi kart esiginde dolasiyor. Takim arkadaslariyla bile saha ici ergen ergen kavgalar ediyor, şutları berbat, gol tehdidi sıfır, bu adam bonuslarla yilda 4 milyon alıyor.

Şu basaksehir macinda asist olaylarina cok guldum. Ilk golde yine herzamanki gibi yuksek top kesiyor , feguli geriden kosup yukselip zar zor topa kafa vurabiliyor, top da tesadufi sekilde direge carpiyor, sonrasinda feguli inanilmaz bir rovosata ile golu atiyor. Bu golde illa bir asist araniyorsa o da direk olabilir. 2. Yazacagin asist de yine feguli olabilir, adam kendi golunun asistini yapti resmen.

Ilk golde de yine berbat bir duran top, rakip oyuncu grubunun oldugu bolgeye atiliyor bizim oyuncular arka direkteyken. O topu da sagolsun basakli oyuncu bize asist yapiyor, yapmasa zaten offside!!

Belhanda ve Diagne satilip sattigin kadar al kurali icin kaynak olusturmamiz sart. Daha Lyundama icin bile kaynak gerekiyor.

Robinho denen hıyar utanmiyormu deden yaşında herifin uzerine yurumeyi. Az bile etmişiz bunlara.

ismi lazım olmayan bi gazeteye göre fatih hocanın yerli forvette gözdeleri enes ünal ve umut bozokmuş.hocam şunlara ali yavuzu da ekle.2006daki ümit-necati-iliç-kabze gibi yardırsınlar

pione sisto bu sezon performans olarak düşmüş.belki 7-8 milyona alabiliriz

herkes brumayı yazdıgına göre ya onyekuru ya bruma gelecek

herkes brumayı yazdıgına göre ya onyekuru ya bruma gelecek

Brumayi hic istemiyorum.

Evertonin menajeri 4 kanat var, 5. Onyekuru zor ayrica work permit problemi var demis. Yani onyekuru adada oynayamaz.

Baska bir takima satabilir veya bize kiralayacaktir. Umarim biz kiralar ve sene sonu satin aliriz.

Tek Kadınlar Dünya 1 numarası Simona Halep, Hagi formasıyla.

D7HKpfoXsAI4p6F

Günaydın , Talisca falan yazıyorlar ne kadar doğrudur bilmiyorum ama şahsen çok isterim gelmesini acayip topçu.

Kayserispor başkanı Erol Bedir:"Deniz 10 milyon euro'ya gidebilir"

TRT Spor'un haberine göre Abdurrahim Albayrak, salı günü Kayseri'ye giderek Deniz Türüç için Kayserispor yönetimi ile 3 saati bulan bir görüşme gerçekleştirdi.

Kayserispor ile 2020'ye dek sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki futbolcu, bu sezon 26 maçta 3 gol attı ve 5 asist yaptı.

"10 MİLYONA GİDEBİLİR"

Süper Lig'de oynanan Galatasaray-Kayserispor maçı sonrası Kayserispor Başkanı Erol Bedir, "Deniz, 10 milyon euro getirdiği takdirde bize sormadan da gidebilir. Burada Deniz'in de fikri çok önemli. Sezon bittikten sonra takımımızın durumuna bakıp konuşuruz" şeklinde açıklama yapmıştı

Kaynak: dha

Tamam kardeş enayiyiz de o kadarı bizim için bile fazla 10 milyona rüyanda satarsın. Kendince 5'e filan bırakmak adına böyle bir açıklama yapıyor ama o para dahi akıl almaz zaten Almanya 2. liginden kendisi ile aynı bölgede oynayan x bir gurbetçiyi alalım pek fark olmaz zaten aralarında.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan taraftarlara müjde: ''UEFA konusunda bir sıkıntı yok. Şartlı olarak Avrupa kupalarına katılma yönünde tavsiye kararı var.''

hadi hayirlisi. FB ihtimali 0laniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt