Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ze Luis'i en son 2-3 sene once izlemistim cok hatrimda kalan bir oyuncu degil dogrusu . Fakat bu sene kariyerinde en cok gol attigi sezonu yasamis 10 gol atmis. Onun disinda ligde genelde 7-9 gol arasi . Tek forvet oynayan Galatasaray'in gol yukunu cekmesi oldukca zor gozukuyor .
Reis ben çok takılmıyorum ona neticede gelip İtalyan savunmasına karşı oynayamayacak bu adam STSL 'de bu sene Mevlüt 12 tane attı Muriç 17 tane attı Rodallega 15 tane attı yahu Umut Bulut'un geçen sene 15 tane golü vardı bu ligde

Onu da geçtim Diagne geçen sene yarım sezonda 12 tane attı bu sene 30 tane attı o zaman Diagne kalsın seneye de 20-25 tane atar bu adam ama yeterli mi ? mesela Firmino bu sene 12 gol attı ama takımı EPL 'de 97 puan alırken takımını taşıdı

Bence Ze Luis'de saha içinde bir forvet oyuncusundan beklediğimiz şeyleri fazlasıyla yerine getirir üzerine de bu ligde +15 gol atar yürüyerek

UEFA Avrupa Ligi’ni alacağımız kadroyu açıklıyorum.

————————Muslera————————

-Maehle——Marcao——Luyindama—Yuto

————Fernando—-—Herrera—————-

—Feghouli———Mata————Onyekuru—

————————Batshuayi———————

Bonservisler:

Herrera : Bonservissiz
Onyekuru: 12.500.000 Euro
Batshuayi: 2.500.000 Kiralama Ücreti
Mata: Bonservissiz
Okay : 8.000.000
Maehle: 6.500.000
Gökhan Töre: Bonservissiz
Şener : Bonservissiz
Babel: Bonservissiz
Altay: 750.000

Gidenler:

Diagne: 17.000.000
Belhanda: 12.000.000+1.000.000 (bonus)
Bruma: 500.000 Bonus
Mariano: 2.500.000

Yedek Kadro

Altay
Şener
Donk
Ahmet
Linnes
Okay
Selçuk
Yunus
Töre
Babel
Mitroglou
bu orta sahayla 60 dakika cikaramayiz takim olarak ilaveten solda bitik nagatomo var. mata oynamaya oynamaya ayew gibi biseye dönüsmüstür artik. keza fernando gitmeli.

Reis ben çok takılmıyorum ona neticede gelip İtalyan savunmasına karşı oynayamayacak bu adam STSL 'de bu sene Mevlüt 12 tane attı Muriç 17 tane attı Rodallega 15 tane attı yahu Umut Bulut'un geçen sene 15 tane golü vardı bu ligde

Onu da geçtim Diagne geçen sene yarım sezonda 12 tane attı bu sene 30 tane attı o zaman Diagne kalsın seneye de 20-25 tane atar bu adam ama yeterli mi ? mesela Firmino bu sene 12 gol attı ama takımı EPL 'de 97 puan alırken takımını taşıdı

Bence Ze Luis'de saha içinde bir forvet oyuncusundan beklediğimiz şeyleri fazlasıyla yerine getirir üzerine de bu ligde +15 gol atar yürüyerek
Rusya Liginde cok daha golcu oyuncular cikabiliyor cok zor bir ligde oynasa anlarim da Rus ligi de ahim sahim degil. Oyuna katkisi olmaz demiyorum ama tarz olarak golcuden ziyade Elmander tipi istatistiklere sahip . Yani belki takim oyununa cok katkisi olur da tek forvetli sistemde gol yukunu cekmesi zor duruyor . Tabii ki belli olmaz 30 da atabilir tabii ama bilemiyorum 29unda 10 milyon euro civari vermemize degecek bir oyuncu mu ? Dedigim gibi izlemedim ama rakamlari gol yukunu ceker izlenimi vermiyor .

Reis benim şu anda öyle UCL de harikalar yaratır bu kadro gibi bir hayalim yok şu anda herhangi bir Türk takımı için fazla UCL hayali kurmak maalesef eskisi gibi değil makas çok açıldı geçen sene tarihin en kolay gruplarından birinde sonuncu olmama yarışı verdik kusura bakmayın da herkes forvetsizliğe bağladı da forvet olsa sanki rekorlar kıracaktık Şampiyonlar Liginde

Anca Başkan çıldırır Falcao&Talisca&Brahimi gibi adamlar gelecekte öyle Şampiyonlar Liginde başarı bekleriz yoksa mevcut kadromuz ile bu çok zor

Rusya Liginde cok daha golcu oyuncular cikabiliyor cok zor bir ligde oynasa anlarim da Rus ligi de ahim sahim degil. Oyuna katkisi olmaz demiyorum ama tarz olarak golcuden ziyade Elmander tipi istatistiklere sahip . Yani belki takim oyununa cok katkisi olur da tek forvetli sistemde gol yukunu cekmesi zor duruyor . Tabii ki belli olmaz 30 da atabilir tabii ama bilemiyorum 29unda 10 milyon euro civari vermemize degecek bir oyuncu mu ? Dedigim gibi izlemedim ama rakamlari gol yukunu ceker izlenimi vermiyor .
Benim de bu transferde canımı sıkan Rus takımlarından oyuncu almak için çok fazla bonservis ödemek gerekiyor dediğin gibi o yaşta +10 mil.€ ödemem Ze Luis için orası ayrı o parayla Samatta gibi adamlar getirirsin

Şu hücum hattı işimizi görmez miydi ?

Ryan Babel-Zé Luís-Sofiane Feghouli
Peki onları şöyle bir orta saha takip etse ?

Erick Gutiérrez-Younes Belhanda
Fernando Reges

Ya arkalarında şu geri hattı olsa ?

Jetro Willems-Marcão Teixeira-Christian Luyindama-Martin Linnes
Fernando Muslera
Hocam Babel yerine onyekuru olur ve Belhanda ve Fernando yerine de iyi oyuncular gelmezse o kadroyla şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı beklemeyesin

D'avilla ve Mendy'i kullanarak (gulianoyu 11 milyona götüren şirketten) Belhanda ve Diagne üzerinden 25-30 milyon getirebiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt