- 6 Ağustos 2009
- 84.276
- 8.479
- 2.568
boş atma o zamansakin ol şampiyon.Transferi ben yapmıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
boş atma o zamansakin ol şampiyon.Transferi ben yapmıyorum.
Zabita: @Alpay Asmakomşuya verdik makinayı geri getirmediler
zabıta ve dedektif cinsi üyelerin yardımına ihtiyacımız olduğu günlerden geçiyoruz
ne demek istiosn kardeşm ? çok olası şeylerden bahsediyoruz. fernando arafta ndiaye yok belhanda gidicek gibi senin beklerin yok diagne gelgitli fegu bilemiyoruz bunlar varken tüm transferleri fa mi yapıcaksın. riske atmaz fatih terim
ya boşversene ortama bak direk kelle alıyorlar bu gs taraftarı akıllanmaz dm'den veriyorum vericeğimi adminlerin de haberi varipucu verirmisin ustat pers. gunu verecem demistin bugun pers. oldu zamani geldi bence ; P

eski adminimiz @Hayri Cund un zabıtalara karşı hitabı müthiştir .. zabıtası der

Yoofake hesap derken?
butun hesaplar fake degil mi?
eski adminimiz @Hayri Cund un zabıtalara karşı hitabı müthiştir .. zabıtası der
tam adamını bulmuşsun![]()
James Rodriguez'in sozlesmesi bitmis?
Valla sponsorlu imza parasi bulsan. Hayali bile guzel![]()
![]()
Bildigim kdryla sen onayli duyumcusnya boşversene ortama bak direk kelle alıyorlar bu gs taraftarı akıllanmaz dm'den veriyorum vericeğimi adminlerin de haberi var
Ewet Hayri'ye Alpay'a yaklasimi konusunda hak verebilirimeski adminimiz @Hayri Cund un zabıtalara karşı hitabı müthiştir .. zabıtası der
tam adamını bulmuşsun![]()
oyle bi lafmi ettim lan
Senin ...Levent abi veya özgür kolpacı olsa senin gibi hıyarlarla münakaşa eder sabah akşam
B. k tanımıyon bir de cool takılma çabaları yok mu trollcük seni
benim hesabım fakeYoo
Senin bindigin butun taksiler fake mi
İftira değil gerçek bu böle bilgi bende veririm inanmak zorundamıyımTanımadığım insanın arkasından niye iftira atıyorsun?
wow super hareket