Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.339
- 5.333
- 2.308
Ispwich kadrosundan cikmismi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onyekuru kiralanmalı mı bilmiyorum, fakat yabancı kadro bana aşırı ofansif geldi. Naga ve Mariano'nun yaşları, Feghouli ve Onye'nin defansa katkısını da düşünürsek çok baskı yerizBu transfer döneminde sırasıyla yapılması gerekenler:
1- Öncelikle Türk oyuncuları halletmemiz gerekir. Sinan Gümüş, Muğdat Çelik, İsmail Çipe, Selçuk İnan, Semih Kaya, Ahmet Çalık, Eren Derdiyok ve Ömer Bayram'dan artık bir an önce kurtulmalıyız. Altay Bayındır, Okan Koçuk veya herhangi genç bir Türk kaleci, Deniz Türüç, Okay Yokuşlu, Emre Mor, Arda Turan, Hakan Çalhanoğlu, Kaan Ayhan, Umut Bozok, Şener Özbayraklı, Gökhan Töre, Hikmet Çiftçi, Ertuğrul Özsoy. Bu saydığım 13 Türk oyuncudan en az 7-8'ini almalıyız ya da bazıları kiralanabilir. Hangileri daha uygun, daha az maliyetli olacaksa onları alabiliriz.
2- Ndiaye'ye yol verelim. Bir daha kiralamayalım.
3- Babel'i açıklayalım. 1+1 yıllık sözleşme
4- Onyekuru'yu bir yıl daha kiralayalım.
5- Mitroglou ile +1 opsiyonu kullanmayalım hemen gönderelim.
6- Belhanda, Diagne ve Fernando'yu satalım.
7- Açılan 4 yabancı kontenjanına direkt ilk 11'de oynayacak 3 orta saha (6-8-10 numaralar) (Teji Savanier, Hector Herrera ve Radja Nainggolan-Dani Olmo ya da Nikola Vlasiç tarzı) ile 1 üst düzey forvet transferi (Falcao-Higuain-Mandzukiç-Balotelli veya Ze Luis'ten biri)
Son olarak ileride gelmesi olası yabancı kuralını düşünerek yabancı oyuncuların sözleşmelerini çok ağır ve uzun süreli yapmamalıyız. Gerektiğinde elimizden çıkarabilmeliyiz. Performansa dayalı sistem getirmeliyiz.
Alın size 22 kişilik takım. Önümüzdeki 5 yılda Fatih Terim ile birlikte Avrupa'da kupa kazanacak takım. Kurun bu kadroyu Avrupa'da kupa almazsanız ben de bu futbolu bilmiyorum.
___________________________Muslera
Mariano_______Luyindama_______Marcao_______Nagatomo
______________________Hector Herrera
Feghouli____Teji Savanier____Radja Nainggolan____Onyekuru
______________________Radamel Falcao
______________________________Okan Koçuk
Şener Özbayraklı____Kaan Ayhan____Ertuğrul Özsoy____Emre Taşdemir
_____________________________Okay Yokuşlu
Emre Mor_________Deniz Türüç______Hakan Çalhanoğlu_________Babel
______________________________Umut Bozok
Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Fernando Herrera
Feghouli Mata Babel
Falcao
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Celta'nın adı karıştı mı ben görmedim?Celta sikeden kümeye düserse Okay ve Moru kapmak lazim belese
Aynen yaş ortalamasını 32'ye falan çıkardın reis yaMuslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Fernando Herrera
Feghouli Mata Babel
Falcao
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ettik ya.
vay be ben kosmayan, mücadele etmeyen ve hareketsiz forvet transfer edecegimizi düsünmüstüm
Sponsor bulundugu an gelecekJames Rodriguez geldi mi
Ucmayin laSponsor bulundugu an gelecek
Tutan mi var?Ucmayin la
Ya yemisim yaşını cl oynayacağız biz. Cok rahat ceyrek oynar bu kadro. Tarihimizin en kaliteli kadrosu olur.Aynen yaş ortalamasını 32'ye falan çıkardın reis ya