- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Talisca anca kulübüne ben CL'de yer almak istiyorum kiralayın diye diretirse gelebilir o da zor bir ihtimal.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkitelli mi?Babel - - - > donk
Douglas - - - > a bola
Talisca - - - > alp pehlivan
Bennacer - - - > la gazetta
Ballotelli - - - > baskan ( ikitelli mi ne
Kaynaksiz kadro kurmam
Zaten konusulan en ciddi 5 yabanci transferi bunlar
Hocam Alp Pehlivan Talisca için sadece bizi söylemedi yanlış birşey okumadıysam.Fener yada Galatasaray bilmiyorum ama Türkiye'ye geleceğini düşünüyorum diye cümle kurmuş herhaldeBabel - - - > donk
Douglas - - - > a bola
Talisca - - - > alp pehlivan
Bennacer - - - > la gazetta
Ballotelli - - - > baskan ( ikitelli mi ne
Kaynaksiz kadro kurmam
Zaten konusulan en ciddi 5 yabanci transferi bunlar
İkitelli mi?
Hocam Alp Pehlivan Talisca için sadece bizi söylemedi yanlış birşey okumadıysam.Fener yada Galatasaray bilmiyorum ama Türkiye'ye geleceğini düşünüyorum diye cümle kurmuş herhalde
Ben dinlemedim.Umarım doğrudur.Bize gelir
Fenerde teklif sunar zaten
De yetmez caplari bize
Cl var
Para var
Brezilyalilar bizde
Tafo bizde ( baba gibi sevdigi)
Napcak fenerde fenerin bizden bi 2 milyon euro fazla vermesi gerekir oraya gitmesi icin
Alp pehlivan genel olarak Gs icin konustu
Sonra ortaya konustu
Hocam Alp Pehlivan Talisca için sadece bizi söylemedi yanlış birşey okumadıysam.Fener yada Galatasaray bilmiyorum ama Türkiye'ye geleceğini düşünüyorum diye cümle kurmuş herhalde
sen kimsin kardeşim cüneyt çakır mı ben fatih dursunu çok severim 2-3 takılamıcak mıyız nedir yani.
sen kimsin kardeşim cüneyt çakır mı ben fatih dursunu çok severim 2-3 takılamıcak mıyız nedir yani.
tehdit falan şekillere bak
karrdeşm cidden taliscayı 3lünün sag ortah sahası mı yapıcaksın.Muslera
Linnes Luyindama Marcao Nagatomo
Belhanda Fernando Talisca
Feghouli Balotelli Babel