Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her yaş kategorisinde şampiyon oldu Galatasaray ama a takıma şu çıkıp aslanlar gibi oynayacak diyeceğin kimse yok. Bu alt yapı ne halta yarıyor. Bu adamlar madem bir ilerleme kaydedemiyor alayını salın gitsin.

Şu Dijonun 10 numarası Belhandanın kramponlarını taşır. Umarım yalan haberdir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ya belhandanın takım arkadaşlarının en iyi ihtimalle 10 metre uzağına attığı ara paslarını falan görmemiş olsak şu dediklerinize inanacağız he

Her yaş kategorisinde şampiyon oldu Galatasaray ama a takıma şu çıkıp aslanlar gibi oynayacak diyeceğin kimse yok. Bu alt yapı ne halta yarıyor. Bu adamlar madem bir ilerleme kaydedemiyor alayını salın gitsin.
Ben olsam ihtiyacımız olan bölgelerden a takıma 2 3 tane oyuncuyu alırım. Diğerlerine de teklif bekliyoruz diyip piyasalarını yükseltirim. Mustafa kapı satılık diyip teklifleri alırım. Basına da 5 6 milyon euro teklif var ama galatasaray'ın istediği fiyat 10 milyon euro gibi diyip 7 8 e okuturum. 5 6 milyon euro bile müthiş olur. Zaten bu oyuncuların hepsi tutmaz 20 21 yaşında da geri kiralarım.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben olsam ihtiyacımız olan bölgelerden a takıma 2 3 tane oyuncuyu alırım. Diğerlerine de teklif bekliyoruz diyip piyasalarını yükseltirim. Mustafa kapı satılık diyip teklifleri alırım. Basına da 5 6 milyon euro teklif var ama galatasaray'ın istediği fiyat 10 milyon euro gibi diyip 7 8 e okuturum. 5 6 milyon euro bile müthiş olur. Zaten bu oyuncuların hepsi tutmaz 20 21 yaşında da geri kiralarım.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eğer oynasalar bu strateji uygulanırdı. Ama hiç biri oynamıyor. Piyasa yapma şansları yok.

Fred
James Rodriguez
Higuan
Hepsi Fatih Terim'in bir telefonuna bakar. Imza paralarina sponsor bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt