Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok. Bizimkiler illaki ağustosun son haftasını bekleyip eline yüzüne bulaştırır. Ffp konusunda yönetim çalışkan, ama aldıkları başarılar bile henüz Dursun kekosunun kurduğu kadro ile. Kadro mühendisliği konusunda bu yönetime hiç güvenmiyorum.

Bence bu yonetim cok daha dogru isler yapiyor. Zaten dursunla eşek arasi secim yap deseler eşeği seçerim.

Dursun o kadroyu kulubun tapusunu vererek kurdugu icin sirtimiz yerden kurtulmuyor.

Bizim scout ekibimiz öyle calismali ki göz önüne tam gelmeden oyunculari alabilmeliyiz. En kötü Marcao gibi yine 3-4 milyona alinabilmeli.

Bulduklari oyunculari takip edip pismelerini beklerken epey piyasa yapip gidiyorlar. Riske girmeye deger.

Mesela kaliteli milli takimlarin u20sine gelmeden u17-18lerde oynarken kapmak lazim.

Öyle olmadan bile FB Elif Elmasi 200 bin euroya alabildi. O ülkelerden de oyuncu cikiyor. 14 yabanci siniri biraz elimizi kolumuzu bagliyor maalesef.

%100 serbest olsa istedigimiz gibi alir oynatiriz.

HIGUAINNNN. Şansal'ın İngiltereden güney amerikalı süper star tarifine uyuyor kesin alırız :D :D

Bizim scout ekibimiz öyle calismali ki göz önüne tam gelmeden oyunculari alabilmeliyiz. En kötü Marcao gibi yine 3-4 milyona alinabilmeli.

Bulduklari oyunculari takip edip pismelerini beklerken epey piyasa yapip gidiyorlar. Riske girmeye deger.

Mesela kaliteli milli takimlarin u20sine gelmeden u17-18lerde oynarken kapmak lazim.

Öyle olmadan bile FB Elif Elmasi 200 bin euroya alabildi. O ülkelerden de oyuncu cikiyor. 14 yabanci siniri biraz elimizi kolumuzu bagliyor maalesef.

%100 serbest olsa istedigimiz gibi alir oynatiriz.
Moussa Dembele(Lyon)
Thomas Delaney
Ferland Mendy
Teji Savanier
Wylan Cyprien
Emre Mor

Aklima gelen ilk isimler bunlar

Higuain net maasi 7,5 Milyon.
Sanchezde ingilterede brüt 300-350 bin pound haftalik aliyormus.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt