Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sordugun soraya cevap verdim. Ayrica benim sana ayiracak vaktim yok. Cunku onemsizsin. Uzatma fazla. Selametle dedik.

SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Senden cok daha muhim bir insan olduguma inanmaya devam edecegim. Kisi evreni kurarken kendisi disinda birine kendisi kadar onem atfetmemelidir zaten.

Bu kadar sinirlenilecek bir sey yoktu ortada. Zaten ben ciddi yazdigini ima etmemistim, ortaligi karistirmaya yonelik (i.e. mikserlik) yazdigini ima etmistim. Her neyse aradaki farki anlamak isine gelmeyecektir zaten

Vedata neden böyle tepki var ? Çöp falan degil. Bizim diagneden de daha iyi topçu. Zaten as olarak alinmaz.

Galatasaray

Babel, Töre , Şener ve Douglas için

0 bonservis

Toplam 5 ML € imza parası verecek...

Ayrıca bunlara ek olarak bu oyuncuları arka arkaya açıklamayı planlıo diyolla

twitterden duyumcudan biri

Galatasaray

Babel, Töre , Şener ve Douglas için

0 bonservis

Toplam 5 ML € imza parası verecek...

Ayrıca bunlara ek olarak bu oyuncuları arka arkaya açıklamayı planlıo diyolla

twitterden duyumcudan biri

Şu oyuncuların neyine imza parası veriyoruz anlamıyorum. Hadi 1-2 milyon Babel'e diyelim de diğerleri Galatasaray'a gelirken imza parası mı istiyorlar?

İmza parası bonservissiz olan ve talibi çok olan oyuncuyu ikna etme yöntemi, bizim takımlar bonservis haline getirdiler bu işi.

Vedat bence 2. forvet olarak iş yapar ki Diagne 12.8 mil € bonservis ile geldi Muriç 2-3 mil.€ (konuşulan bonservis) ile gelirse bence çok işimizi görür

Diagne & Mitroglou out Balotelli&Falcao&Welbeck&Benteke gibi yıldız bir forvet arkasına Muric bence çok sağlam olurdu

*Ama ben yine asıl sorunu es geçtiğimizi düşünüyorum tamam sol kanat için Babel gelecek deniliyor da bekler ve orta saha için kimsenin adı geçmiyor henüz. Bence asıl sıkıntı oralarda yoksa doğru düzgün bir takım kurmazsak forvet Falcao olsa bile bu sezondan farklı olmaz ortaya koyduğumuz oyun

Sol bek => Jetro
Sol kanat => Babel&Brahimi ikilisinden birisi
Sol iç orta saha=> E.Gutierrez&Bennacer&Savanier üçlüsünden biri

Bence takımın en büyük sıkıntıları burası hatta yapabilirsek Fernando ile de yollarımızı ayıralım Samatta gibi canavar tipte bir ön libero alalım Fatih Terim'in geldiğinden beri oynatmak istediği 4-3-3 sistemi için uygun bir takım olur sonra da rotasyon transferleri düşünülür

Muslera
Linnes-Luyindama-Marcao-Jetro
Fernando
Belhanda-Gutierrez
Feghouli-Benteke-Babel

Galatasaray

Bernard Mensah + Deniz Turuç için paket teklif 10 ML € + Muğdat+ Ahmet Çalık

:asd::asd::asd::asd::asd::asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt