Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 ortasahayı birden değiştirecek maddi kaynak yaratamayız gibi geliyor.

Şimdi gördüğüm kadarıyla Luyindama + Diagne bonusu sebebiyle -8 milyon ile giriyoruz transfere.

Onyekuru ve Ndiaye gidiyor ve yerlerine adam alacağız.

Diagne'yi satsak bile muhtemelen Kostas da gideceği için en az 2 de santrafor alacağız.

Belhanda gitse dahi O'nun yerine de adam alacağız ki o da alacağımız paradan az olmaz.

Beklerden bir tanesini değiştireceğiz gibi görünüyor.

Üzerine de derinlik amaçlı 2-3 yerli transfer gelecek gibi.

Bu şartlar altında Fernando kalırsa şaşırmam açıkçası.

Ayrıca dinamik iki ortasaha yanında Fernando da 1 sene daha idare edebilir sanki.

Diagne bonusu bence gizli, ffp dışı. Kap bildirgesinde yok.

Lyundama icin bir miktar Maicondan gelecek. Diagne , Mariano, Fernando ve Belhanda satilir.

Fernando ozel bir adam ama fiziksel olarak cok dusus yasadi bu yil.

Bu 4 adam satilip yerine kiralik, bonservis elinde kimi de bonservisi ile bi 7-8 oyuncu alinacaktir.

Muhtemelen Sener alinacak sag beke bedava. Linnesin yedegi olur. Babel bedava. Gokhan Tore bedava. Bir 10 numara alinir. 2 santrafor, 2 merkez orta saha. Bir kac da yerli takviye, oldu bitti.

Brandti kendileri icin yeterli görmediler diye istemediler. Ondan Onyekuru transfer haberleri bence yalandir

Zamaninda sözlesmesi bitiyordu ve maddesiz uzatmayi istemiyordu. Adamlarin baska cözümü yoktu.
Normal şartlarda iki katı eder Brandt. Dortmund için süper transfer. T. Hazard’ı da transfer etmişler. Bana göre defansları kötü. Klas diyebileceğin biri yok Hummels ve Subutiç’ten sonra.

Bir anda her yerden transfer haberi yağıyor

Babel, Şener, Töre > Galatasaray
Emre, Visca, Muric, Trezeguet > Fener
Avcı > BJK
Epureanu, Azubuike > Trabzon

fernando hemen kalması yönünde oy birliğine varılan bir oyuncuya dönüşmüş görüyorum ki

Donkun el birliğiyle kaldığı bir takımda fernando kalmış çok mu.....
Bu arada donku kesinlikle elden çıkarmalıyız.Orta saha komple değişmelidir.Alternatifleri yerli olmalıdır. Hakan çalhanoğlunu kiralık olarak getirebilsek elimiz çok rahatlar ama zor transfer..Yusuf yazıcı hamlesi yapmak lazım.Alamasakda yoklamak lazım.

Kiralık olarak enes ünal hamlesi süper olur.İmparatorla birlikde güzel performans göstereceğini düşünüyorum.

uygun bir sözleşmeyle hem gökhan töre hem emre mor riskine girilmeli diye düşünüyorum.tutmazsada zararı olmaz.Tutarsa 3 kulvarda çok ciddi katkısı olur.

Kaan ayhan yerli olarak stoper alternatifi süper olur.Çağlar söyüncü kiralık olarak olabilir.Ama tabiki çok zor..

yunus mallı yerli olarak bizim kadroda olabilecek yetenekde fakat alınabilir mi bilemiyorum.Ama süper olur.

bu isimlerin olmaması durumunda şener ve deniz türüç hamleleri yapmamız mecbur olacak.

Bu isimler dışında bizde oynayacak kapasitede cengiz, cenk, okay,zeki,merih gibi isimler var.Bunların hiç oluru olmadığı içi hiç yazmadım.

Bu yukarıdaki isimlerden ne kadarını alabilirsek o kadar iyi olur.

ilk 11 muhtemelen hakan, yusuf gibi kalburüstü yerli alınmazsa komple yabancı olacak.
Bu yüzden alınacak yabancı oyuncular hiç tartışmasız net isimler olmalı.
12 nin dışında olan iki isim kadro dışı kalmaya ses çıkarmayacak genç isimlerden oluşabilir.

Ajax, Dorukhan Toköz için 7 milyon euro teklif etti. Beşiktaş yönetimi ise "Bu fiyatlara satmak istemiyoruz. Ayrıca biz sizden oyuncu alabiliriz." yanıtını verdi. (TRT Spor / Fatih Doğan)

trezeguet fbnin gol sorununu cozer. o kadar da yasli degil emreden 3 yas buyuk sadece

Trezeguet.jpg

Ajax, Dorukhan Toköz için 7 milyon euro teklif etti. Beşiktaş yönetimi ise "Bu fiyatlara satmak istemiyoruz. Ayrıca biz sizden oyuncu alabiliriz." yanıtını verdi. (TRT Spor / Fatih Doğan)
Beşiktaşın Ajax'ın A takımından alabileceği oyuncu sayısı 0.Alt yapı falan bilemem.Tineri fazla çekmişler

Geçtigimiz günlerde bir gazeteci Emre seneye fenerde Arda Galatasarayda diye bir haber atmisti. Bugün Göksel Emrenin fenere gitmek istedigini söylemis. Arda söylentileri dogru gibi sanki.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Milinkovic-Savic > Juventus

iddiası baya güçlendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt