- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rondonun sözleşmesi bitmiyo mu nasıl satcaklar 10 milyonaRondonu 10 milyona birine satarlar. FT o kadar parayi anca genc oyuncuya harcatir Diagne faciasi sonra.
rondonun sözleşmesi bitmiyo mu nasıl satcaklar 10 milyona
Sözleşmesi bitti yawRondonu 10 milyona birine satarlar. FT o kadar parayi anca genc oyuncuya harcatir Diagne faciasi sonra.
Kim satacak? Adamın sözleşmesi bitiyor 29 gün sonra.Rondonu 10 milyona birine satarlar. FT o kadar parayi anca genc oyuncuya harcatir Diagne faciasi sonra.
Başakşehir maaş bütçesi imkansız ötesi. 40 50 milyon euro arası olduğunu düşünüyorum. Clichy zaten 4 milyon euro kazanıyor.Yanlış bilgi.
Fener de yanlış bizim takım da yanlış Beşiktaş da yanlış.Başakşehir maaş bütçesi imkansız ötesi. 40 50 milyon euro arası olduğunu düşünüyorum. Clichy zaten 4 milyon euro kazanıyor.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
wba opsiyonu cekti. 1 sene kontrati var. 5-6 ya alinir amaSözleşmesi bitti yaw
Fener de yanlış bizim takım da yanlış Beşiktaş da yanlış.
Bu konuyla ilgili içerikler var forumda.
Evet o civarlarda benim tahminime göre de.o adamın verdiği içeriklerin çogu yanlıs zaten. yorumlarda falan yazmıs millet. ama başakşehirin bütçesini bilmek zor. 40 milyona yakındır sanırım
Evet o civarlarda benim tahminime göre de.
Bende gördüm onu saçma bir haber gibi geldi banaRondon canlı izlenip rapor mu sunulacakmış jajajaja