- 1 Mayıs 2018
- 57.471
- 48.226
- 3.873
Trtsporda tekrar programında denk geldi
Dünün yayını galiba
1 dakkika seyrettim sonra kapattim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trtsporda tekrar programında denk geldi
Dünün yayını galiba
Terim mi yapıyor sadece bunu? Şenol Güneş de aynı, Kocaman da aynı, Ersun da aynı... Ersun'a sahadaki bir meseleyi soruyorlar adam Fener büyük camia diyor.. Hepsine sorsan ülkede herkes bunlara karşı ama başka hiç bir ülkede kazanamayacakları vergisiz milyonları kazanıyorlar.
Pochettino da klas şekilde yenildi. Sor kendine o penaltıyı o saniyede Türk hakemleri verir mi?
Verseler maç sonu Türk hocalar ne kadar ağlar?
Taraftar yönetim ve hocanın peşinden ne yapar?
İklim bozuk ve bu bozukluğu normal görüp prim verenler var.
Türkiye şartları bunu gerektiriyor çünkü
Sen sesini çıkarmazsan daha çok üstüne geliyorlar.Efendi Mancini geldi de ne oldu ? Herşey klas görünüp sorulara cevap vermekle olmuyor
Türkiye'de senin istediğin ortamın oluşması imkansız(En azından şu an için).Kaldı ki örnek verdiğin ülke de senelerce holiganizmle mücadele etmiş bir ülke bir günde bu noktalara gelmediler
@Can Akasra o red face'ina s.carimbabel gelmesin
onyekuru ve feghouli'ye iyi bir yedek lazim
önce bunlar, sonra belanda postalanıp iyi bir orta saha alınmalı
Bokumsu bir futbolcumsuFenerbahçe, Cristian Zapata ile yakından ilgileniyor. Futbolcu hakkında Başkan Ali Koç ve ekibinin yaptırdığı araştırma olumlu sonuçlandı. Milan'la sözleşmesi 30 Haziran tarihinde dolacak olan Cristian Zapata'nın bonservis bedeli yok. (@albandemir -@Sabah)