Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Calik gibi diger Anadolu takimlari icin harika bir oyuncuyu kullanmak lazim. Bizimkiler Vedat'i cok istiyorlarsa Ahmet + 2 ile anlassinlar veya Ahmet + 1.5 ile Deniz
Omer Bayram da iyi kotu Anadolu takimlari icin ideal.

Welbeck iyi herif ama sakatligi cok sikinti. Ayrica fiziksel ozelligi avantaji olan bi adam o fizikselligi yitirmisse cok yetersiz olur. Zaten bir kazmaligi vardi hep

Yedek olarak alternatif olarak harika olurdu ama oyle bi butcemiz de yok ucuza gelmez keza

Ozetle gecen sene istemedigim gibi bu sene de istemem

Welbeck değil ama Sturridge şöyle sağlam bir imza parası ile gelmez mi acaba, Origi acayip parladı Liverpool uzatmaz gibime geliyor ritmini kaybetti Sturridge, Çok talibi olur ama denemek lazım kalmayacaksa

Welbeck değil ama Sturridge şöyle sağlam bir imza parası ile gelmez mi acaba, Origi acayip parladı Liverpool uzatmaz gibime geliyor ritmini kaybetti Sturridge, Çok talibi olur ama denemek lazım kalmayacaksa

İngiltere’den alabileceğimiz ve almamız gereken tek santrafor Rondon’dur. Hatta fanteziye kaçıp 4-4-2 de Rondon Balotelli yapıp , diagne ile belhandayı şutlayıp o paraya iki tane hayvani orta saha alsak, kanat işinide babel ve brumayla çözsek falan iyi hayal kurdum

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rondon - Babel ile cok iyi 4-4-2 olur.
Rondon - Welbeck ile daha iyi olur tabi.
Hocanın 4-4-2 ye dönmek istediğini düşünüyorum.

Kamp programı belli değil mi?

İngiltere’den alabileceğimiz ve almamız gereken tek santrafor Rondon’dur. Hatta fanteziye kaçıp 4-4-2 de Rondon Balotelli yapıp , diagne ile belhandayı şutlayıp o paraya iki tane hayvani orta saha alsak, kanat işinide babel ve brumayla çözsek falan iyi hayal kurdum

Rondon'un kontratı var bonservis vermek gerekir bence pek mümkün değil. Diğer ikisi beleş konumda olduğu için biraz daha ihtimal dahilinde olabilir. Balo zaten kesinlikle alınmalı artık bizim için en ideal forvet.

Rondon'un kontratı var bonservis vermek gerekir bence pek mümkün değil. Diğer ikisi beleş konumda olduğu için biraz daha ihtimal dahilinde olabilir. Balo zaten kesinlikle alınmalı artık bizim için en ideal forvet.

Rondon’un sözleşmesi 2019’da bitiyor yazıyor ondan söyledim. Bitmiyorsa sıkıntı, tam bizlik topçu herifte her şey var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt