Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize öyle bir bilgi gelmedi@Ahmed Arif Kesen
Yeni transferimiz Mevlut hakkında ne düşünüyorsun :/
Aksine baba evlat gibi bir ilişkileri var, oyuncular arasında da baya seviliyorTerim Belhanda ya artık sabır gösteremez. Kulüp menfaati dedi ayıya dayı dedi şimdi öyle bir tekme vuracakki arabistana uçaksız gidecek
Bütün transfer planımız diagneyi satışı üzerinde galiba.
Başka herhangi birisi gidecek veyahut satılacak gibi durmuyor.
Sakat Sinan’ı vs. Sevmesinden iyidir,Belhanda arada kudursa da takımı satmıyor artık kolay kolayHani Terim Belhanda yı mecburiyetten oynatıyordu.
Yine benim dediğime çıktı, bal gibi de seviyor o kazmayı. Böyle arıza kafası kırık tipleri seviyor hoca. Töre nin adının geçmesi falan da tesadüf değil.
sent via GSC
o zmn fernando ve mariano amcalar gidecektir
maicondan da 2-3 kurus alsak
luyinin hesabi kapatip cheap 1-2 herif alabiliriz. geri kalan bonservissiz herifler olmak uzre.
Bonservis olur çoğu oyuncu Babel gibi.5 tane topçu lazım tek 1 satış ile nasıl gerçekleşecekse
Buna inanmak istemiyorum cidden. Terim i biraz tanıdıysam nefret eder böyle topçulardan. Ben tekmeleyecek diyorum ve öyle olmasını istiyorum:/Aksine baba evlat gibi bir ilişkileri var, oyuncular arasında da baya seviliyor
Belki Fernando. Fenerin oyuncusu Souza 10 civarina gittiyse Fernando da en az 5 milyona gider.Bütün transfer planımız diagneyi satışı üzerinde galiba.
Başka herhangi birisi gidecek veyahut satılacak gibi durmuyor.