Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımda yıldız oyuncu yok. Feg de tam yıldız havasında değil. Balotelli'ye hayır demem bu yüzden asla.

Feghouli'den iyi bir oyuncu değil, oyun görüşü ve teknik olarak Feghouli Babel'den iyi bir oyuncu. Soso'nun en büyük sorunu fizik olarak düşük olması, bence halen yeterince çalışmıyor. Babel çok daha fit ve futbolda fizik olarak iyi değilsen ayaklarının yapabileceklerine bacakların ve belin engel oluyor.

Babel'in transferine karşı değilim ama öyle istediği zaman her takıma gol atacak üst düzey bir yıldız filan değil. Babel kaliteli bir oyuncu ve bonservisi olmadığı için kadroya katılabilir.

Pros:
- Kalitesi TSL ortalamasının üzerinde
- Fizik durumu iyi
- Farklı pozisyonlarda oynayabiliyor
- Skora katkısı yüksek

Cons:
- Yaşlı
- Moody bir adam

Her maçını izleyen, futbolu çok bildiğini iddia eden biri değilimdir. Ama benim hafızalarımda, izlediğim maçlarda Babel özellikle hücumda oyun zekasıyla sahadaki futbolcuların üstündeydi ve skora bir şekilde katkıda bulunuyordu. Portekiz Hollanda maçı vardı yakın zamanda. Quaresma-Babel sahadaydı. Babel'in sahada duruşu, gol noktalarındaki oyun bilgisi vs çok hoşuma gitmişti. O maçta Babel golünü atmıştı Quaresma sinirleniyordu. Liverpool'a karşı Van Dijk'e hata yaptırıp gol atmış mesela. İsteyince, istekli olduğunda maça damgası var izlediğim itibariyle. Adamın kariyeri ortada zaten. Çok abartmıyorum, Feghouli'nin çok çok üstünde demiyorum ama bir tık daha büyük oyuncu bence.

belhanda,ndiaye ve onyekuru bölgelerine yeni transferler gerekecek gibi. özellikle 8 ve 10 numaralar çok dikkatli seçilmeli çünkü ortasahamız çok sıkıntılıydı bu sene

Son Dakika Duyum ve Haberler (Konu Dışı Mesajlara "2 Gün" Forum Düzeni Cezası Verilecektir)
bos.gif

Balotelli ye gs cokmeden alalim

:ROFLMAO:

Mario Balotelli'nin Fenerbahçe’den talepleri;

Süre: 2 Yıl
Yıllık ücret: 3.5 M €
İmza parası: 4 M €

(@yagosabuncuoglu)

Ne diyorsunuz verilir mi bu paralar ?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yıllık ücreti 5.5 milyon euroya denk gelir asağı yukarı. Feneroldan 4 milyon euroyu karşlarlar imza parası almaz.

Diagneye 1 yıl için 10+2.5 verdigimizi dusunursek(bonus hala net belli degil) ki o da ligde ne yaptigini gosteren adama aldik sonradan satmaya kalksan pek bir zarar etmezsin.

Fransa ligi gibi güçlu bir ligde top oynayan adama o parayi vermezlerse enayilik yaparlar.

Ha sıcmaya da gelebilir o zaman bunlar tam sıçalar riske edilebilecek bir oyuncu veya mevki değil. Bence cok para hersey iyi giderken bir anda isyan edip 2 sene yatip para almayi da düşünebilir, psikopata bulasılmaz bence kendileri bilir. Comolinin aldigi adamlardan hayir gelmez parayla kandirmaya calisiyorlar para bir yere kadar

onu adam begendirmek olum
Beni engellediğini söylüyorsun , benim üyeler tarafından ciddiye alınmamam ve engellenmem gerektiğini dile getiriyorsun ama adım hiç ağzından düşmüyor hiç eksik kalmıyor.

Kompleks seziyorum.

sent via GSC

Küfürlerin bol olduğu başlık yeniden açılmış.
Hayırlı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt