Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Savanier - Bennacer pakettt
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tabiki öyle , skora vermesi lazım kendini sadece birazcık.
Eğer belhandadan gelecek parayı gömecek isek birine bu savanier olmamalı. öyle bir niyet varsa 10 milyona 20 25 yaş aralığında ortasaha alalım. maası da düşük olur. savanier iyi olabilir ama 28 yaşında ve kariyerinde tek sezon üst lig tecrübesi var.
Savanier boklanmış şimdi de. Muazzam bir forum burası ya ahahaha
En az 20 papele mal olurSavanier - Bennacer pakettt
Stratejimiz net olmali.
Eger bonservis odeyeceksek mutlaka ama mutlaka tekrar satilabilir oyuncu olmali, yaşi buna musait olmali.
Ama 30 yas ustu alacaksak mutlaka bonservissiz olmali ve takima hemen katki saglamali, sakatlik problemli oyuncu olmamalı.
En az 20 papele mal olur![]()
Değer mi değmez mi bilmiyorum ama bizim o kadar paramız çıkmaz hocamKesinlikle deger
Sneijderin gitmemesi gerektigini zaten zamaninda soyledik. Ne istiyorsunuz anlamiyorum.Çok saçman , bahsettiğin adam daha bir sene yapabilmiş bunu Lig 1'de her sene yapsa bir nebze.
Senin şuan oynadığın oyun yapın ve kadro planlamanda ortasahanda henüz büyük bir takım atmosferini görmemiş (böyle kötü takımlarda iyi istatistik yapmış adamların büyük takımlarda nasıl patatese bağladığı konusunda çok örnek var) , 28 yaşına gelmiş (yani 8-10'a alsan bile aynı paraya satma şansın yok) ve o mevkiye zıt bir fizikli bir adama uygun değil. Bu arkadaşımız 10 no oynayacak esnekliğe falan da sahip değil.
Kadronda Selçuk , Belhanda ve Badou var diye böyle çıkan her adama 8-10 bayılalım o zaman? S Ozaman Sneijder'de gitmeseydi 5 gol 15 asist yaptı , bu adamı top diye oynar kalitesiyle ama fiziği kaldırmıyordu. Bu adamın da kaldırmaz elimizde kalır.
Şov kokan hareketler , kariyerinde daha bir sezon üst lig oynamış adam için kullandığın kelimelere bak , Kante'den falan bahsediliyor sanki3 ay önce adını bile bilmediğin adam
Bernard mensahın pas kalitesi falan badounun fersah fersah üstündedir. daha önce istemiyordum ama alınabilir. 24 yaşında daha.
Değer mi değmez mi bilmiyorum ama bizim o kadar paramız çıkmaz hocam
Galatasaray’in transfer listesinde olan Manuel Fernandes’in rus ligindeki performansindan kesitler.![]()
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi