Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam 50 gelir mi demis ben 25 demisim sen gelip feghuli 20 eder demissin
20 veren yoksa adamin sorusunun cevabi olarak verilen 25 yanitina karsilik olarak neden sunuyorsun 20yi
mantiksiz
öncelikle adam diye bahsettigin kisinin bir ismi var. egemen arkadasımıza saygısızlık etmeyelim.
egemen bey 50 gelir mi demis. sen de 25 demissin.
ben de 'sadece feg 20 eder, tebrikler, hesabın dogru' diyerek senin 25 rakamına nasıl ulastıgını desifre etmisim.
matematigin iyi ama turkcen zayıf. klasik sayısalcı. en fazla harita muhendisi olursun.

Yalniz zamaninda cok sayida Umit Milli takimi kalecisini harcadik. Nedense yerli kaleciden sansimiz tutmuyor.

Yine son gün Ndiaye kiralamayız umarım, merkez orta sahamız kimlerden oluşacak merak ediyorum, defansımız sağlam satılmadıklarını düşünürsek, forvete kimi koysak geçen seneye göre kardayız, orta sahamızda diri ve teknik olduğu zaman ligi sallarız. CL zaten uzak yani gruptan çıksak kafi.
Gerçekten kanat&bek&kaleci filan bir şekilde milletin ismi geçiyor da sanki orta sahamızda De Bruyne & Modric ve Kante yan yana oynuyormuş gibi hiç orta saha almak gibi bir derbimiz yok sanki

Geçtiğimiz seneki forvet transferi ne kadar kritikse bu seneki orta saha transferi de o kadar kritik. Ne Ndiaye gibi sadece atletik olacak ne de Selçuk gibi vücudu futbol oynamasına izin vermeyen bir adam olacak. Nasıl ki Marcao 'ya dolu dolu bir adam diyoruz hatalarına rağmen sahada hemen her şeyi yaptığını izliyoruz orta sahaya da yeni bir Marcao bulmamız şart

Bir de Belhanda satılırsa hücumcu orta saha transferi de gündeme gelir aynı şekilde

öncelikle adam diye bahsettigin kisinin bir ismi var. egemen arkadasımıza saygısızlık etmeyelim.
egemen bey 50 gelir mi demis. sen de 25 demissin.
ben de 'sadece feg 20 eder, tebrikler, hesabın dogru' diyerek senin 25 rakamına nasıl ulastıgını desifre etmisim.
matematigin iyi ama turkcen zayıf. klasik sayısalcı. en fazla harita muhendisi olursun.

yurdumuzun en iyi kiviranlari haritasinda size de yer veririm o halde ustat. hurmetler

volkan kocaeliden aldığmız kaleci mi ? o aslında fena değildi

Nihat hıyarının açıklamalarından sonra şartları zorlamamız gereken isimler ;

-yusuf yazıcı

-zeki çelik

-okay yokuşlu

-cenk tosun

-kaan ayhan

-irfancan

Kaan dışında hepsi çok zor transfer farkındayım.. Ama bu şerefsizler belli ki yabancı sınırını getirecek şu an 11de oynayacak 1 tane yerli oyuncumuz yok bu dönem en az 3-4 tane yerli takviye şart..
Bu 6 isim 50 milyon bütçeyle transfer edilebilecek oyuncular sadece cenk kiralık olur..
Milli takımın bel kemiği bu adamlar yıllarca takımımızın omurgasını oluşturabilirler.. Üstelik bu adamların hiçbirinden zarar etmeyiz hepsi genç..

Belhanda-cagne-feghouli(içim gidiyor ama) 3lüsü için 45-50milyon civarı bonservisten bahsediliyor..

Tabi tüm bu hamleleri ilk etapta yapmak çok zor neticede fm oynamıyoruz.. En azından bu adamların 2-3 tanesini bile alsak elimiz bir nebze rahatlar.

Transfersizlikten çıldırdım.

sevgilisizlikten-cildirip-cinnet-gecirmek_972540.jpg

altay mı ?hani akhisarlı fati geliyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt