Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fernando donk ve ndiayeden kurtulmalıyız.alternatif yerli ortasaha da yaratılmalı.gökay ortasahaya cekilmeli mesela,abdulsamed vs var.atalay ve çekdarın duruma bakılmalı.mustafa kapı ve bartugun fiziksel gelişimi önemsenmeli

Şampiyonlar ligini alacak kadroyu yazıyorum toplanınız.

Muslera
Mariano
Marcao
Luyindama
Dalbert
Herrera
Sissoko
Feghouli
Babel
Onyekuru
Batshuayi
Muslera **linnes**marcao **luyindama **asamoah**savanier **lemina***feghouli ***hakan ç. **bruma***Falcao bence yarı final görür.

gideyim matrix 2 yi izleyim.sonra fransadan genc futbolculara bakarız

Luyindama 3,8 milyon ve akillilarsa satin alma opsiyonunun 10 gün icinde cekerler. Yeteri kadar hakkimiz var zaten.

Bu kadro mumkunmu?

Diagne 10m
Zurhanda 9m
Luyindama -5
luyindama 5
juklerod 3
soucek 8
savanier 10
skov-olsen 7
balotelli 0

=33

belhanda 10
fernando+mariano+nagatomo 5
diagne 15
maicon (erkenden satis) 4

=34

orta sahaya ikisinden biri daha ucuz olursa yeter de artar gibi. fernandoyu tutmak zorunda kalabiliriz en kötü ihtimalle ama maiconu vermek lazim

slm dostlar
en son nöbette pasif okuyucuydum ve yeni nöbete dahil olacagima
kararvermistim insallah devre arasinda oldugu gibi son dakikaya kalmaz transferlerimiz ve sezona
hazir gireriz herkese hayirli nöbetler diliyorum...

slm ahbab sergenin transferlerinden biri misiniz??

Zidane temizlik yapmayi istiyordu. Sizce Valverdeye zamaninda Jose Rodriguez gibi kapabilirmiyiz? Belki 1 sene satin alma opsiyonlu kiralik alinir. Ve geri satin alma opsiyonu veririz, bunu her zaman istiyor bunlar ve Barcelona.

Mesela 1+7 milyon opsiyon. 2021 yilinda 15 milyona geri alma hakklari olur. Cok patlama yaparsa ucuza geri kaparlar ve daha pahaliya devam satarlar. Her pozisyona fazla para gömemeyiz diye biraz creative olmaya calismaliyiz bence.

Real, Barca, italyan büyükler, Premier League in loan armyisi olan takimlara teklif yollamaliyiz böyle tür oyuncular icin

Belhanda ve ndaye nin yerleri nasıl doldurulacak bakalım. Buraya 2 tane sağlam ortasaha alırsak seneye taş gibi takım oluruz. Ortasaha transferleri nokta atışı olmalı. Parayı buraya harcarız bence.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt