Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoşuna gittimi?zurhanda 13m
cagne 12m
25 -5m luyindama
20m butce
6 transfer lazim
yeter mi?
bence zor
ikisinden daha yüksek bir bedele gidiyor
![]()
Ruslan Malinovskyi - Oyuncu profili 25/26
Ruslan Malinovskyi, 32, Ukrayna ➤ Genoa CFC, 2023'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 2.50 mil. € ➤ * 4 May 1993, Zhytomyr, Ukraynawww.transfermarkt.com.tr
Şu çocuğu da bi yoklayalım derim. 7-8-9 bandında biter gibi bu transfer
fifda career de alirim hep![]()
Ruslan Malinovskyi, 32, Ukrayna ➤ Genoa CFC, 2023'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 2.50 mil. € ➤ * 4 May 1993, Zhytomyr, Ukraynawww.transfermarkt.com.tr
10dan açsa da max 9a biter bu iş hatta 7-8 gibi düşünüyorum.muazzam adam, ama 10dan kapiya acarlar.
10dan açsa da max 9a biter bu iş hatta 7-8 gibi düşünüyorum.
Transferde satışlar düzgün olursa bence ses etmez hatta daha iyisini ister.8 icin super olur, ama ben ftorun bir 8 icin 8m euroya verecegni sanmiyorum
Transferde satışlar düzgün olursa bence ses etmez hatta daha iyisini ister.
çöptü evet ama oyuncularını satma konusunda bjk ve fener bizden daha iyi. zaten alın bunu alın şeklinde satmıyolar, şerefsizler tok satıcılığı iyi yapıyolarİyide onlar resmen çöptü Belhanda şampiyon takımın 10 numarası ve katkı veriyordu
Nando
Linnes Luyindama Marcao Nagatomo
Fernando Savanier
Fegh Teixeira Babel
Balotelli/Rondon
Alabilme ihtimalimiz varsa sonuna kadar zorlayalım gerçekten özel bir oyuncu![]()
Gidecekler için Süper Kupa sonrasını beklemiyoruz, güzel.
Fernando 5e gider kaliteli adam ismi de var. Brezilyalı kulüpler üstüne atlar almak içinZurhanda 12m
Cagne 10m
Fernando 2m
Mariano 2m
ancak 26m falan toplayabiliriz.