- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
Santrafor?
Kiralık olabilir o. babel de var. sol kenara da bir adam gelirse.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Santrafor?
Kiralık olabilir o. babel de var. sol kenara da bir adam gelirse.
Taliscanin yilligi brut cinsinden vermen gerekiyor. 10 milyona yakin maas aliyor herif.'BENCE' Peşinden koşmamız gereken oyuncular;
Talisca: Kiralama ihtimali varsa gerekirse 4€ ver kiralama al, hocanın sisteminde bekler ofansif özellikle forvetin arkasındaki 3'lü skor yapma özelliğinde olmalı.
Skov: Bu adam Robben'de olabilir, Gökhan Töre'de olabilir ama riske değer, Töre bile olsa zarar edilmez 10€ + 2€ + 2€ CL kalma bonusları civarı alınabiliyorsa derhal alınmalı
Herrera: Orta saha da takımı yönlendirecek, pas dağıtacak, etkili şut çekecek, liderlik yapabilecek oyuncu serbest olduğunu unutmayalım, 5€ imza parası senelik 3€'dan 3 yıllık sözleşme bence olasıdır. Selçuk zaten 3€ oynamadan maliyeti var senelik kapıyı gösterip Herrera alınmalı.
YELİLER: Rotasyonun şart olduğu dönemlerden geçiyoruz, bu sene rotasyonu cezalarla yapmış olduk ve çok zorlandık, bu yüzden kimse burun kıvırmasın alttan gelenler şuan için yetersiz Arda 1.5€ - Gökhan 1€ - Şener 1€ - Efecan 0.5€ - Fatih 0.3€ uygun şartlar oluşuyorsa bence alınmalı
SANTRAFOR: Ben Mitroğlu'nun seneye kamp yedikten sonra Pivot santrafor olarak iş yapacağına inanıyorum. 1. santrafor için ise ben daha mobil press özelliği ön planda özellikle CL maçları için koşu kalitesi yüksek sprinter forvetten yanayım, bu tarz oyuncu bulmak çok zor Avrupa'da yokluk var zaten, bu yüzden riske girilerek maliyetide normal şartlarına göre uygun olacağını düşündüğüm ve geri dönüşünde sağlık açısından net sıkıntı yaşamayacak Welbeck yada onun türevi olmalı, şurası çok net Terim'in sisteminde golcü gol atmasından çok press yapması alan açması lazım, bu yüzden hoca Tetteh'e gidiyor zaten.
KANATLAR: Töre ve Arda yedek olarak düşük maliyete düşünülebilir, Babel hem forveti yedekleme hemde kanatlar için bence doğru tercih, özellikle skora yakın olması onu önemli kılıyor, Skov bence ne edip ne yapıp alınmalı skor yapabilen, geleceği parlak konuşmaya gerek yok.
Muslera
Linnes Luyindama Marcao Nagatomo
Fernando Herrera
Skov Talisca Babel
Welbeck/Sturridge/Tetteh
Basit degil oyle. Diagne giderse net bir santrafora iyi para gomulur Tetteh transferinde dusunuldugu gibi
Valla iyi santfor zaten yok. tehtehe kafayı takmış hoca o gelebilir
tetteh is yapmaz, ligin ikinci sezonda berbatti. Bize a class safkan santrafor lazim
Dzeko
Aboubakar
Falcao
vesaire..
Aldinda tutmasi kaldiBaşıma birşey gelmeyecekse ben bu Savanier adlı arkadaşın bizim takımda çok tutacağını düşünmüyorum.
Arda'nın alınmasının getireceği avantaj yerin dibine batsın hocam.Efecan veya Arda'nın alınması gelecek sezon için bize avantaj sağlar çünkü altyapıdan yetişen 2 veya 3 oyuncu bildirmemiz gerekiyor 22 kişilik Avrupa kadrosunda.
O başka mesele ve ona katılıyorum. Sadece (özellikle Semih gidecekse) altyapıdan yetişmiş oyuncu lazım rotasyonu geniş tutabilmek adına.Arda'nın alınmasının getireceği avantaj yerin dibine batsın hocam.
U 19 dan adam alalım arda denilen haysiyet yoksununu yine oynatmayalım.O başka mesele ve ona katılıyorum. Sadece (özellikle Semih gidecekse) altyapıdan yetişmiş oyuncu lazım rotasyonu geniş tutabilmek adına.
Serrrefsizim ben aklima gelmisti bizimkilerin boyle bir hareket yapacagiBu arada muhammed demiri forveti 3 lemek için bedava alıcakmısız sanırım , cuma günü son görüşme yapılıcak . Muhammed demiri hoca milli takımada almıştı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu arada muhammed demiri forveti 3 lemek için bedava alıcakmısız sanırım , cuma günü son görüşme yapılıcak . Muhammed demiri hoca milli takımada almıştı
gelsinBu arada muhammed demiri forveti 3 lemek için bedava alıcakmısız sanırım , cuma günü son görüşme yapılıcak . Muhammed demiri hoca milli takımada almıştı
Fatih Terim Fernando'yu aldırmazdı mesela. Çok isteyerek oynattığını da düşünmüyorum. Fernando-Ndiaye yerine rakibe daha çok basan, topla iyi, oyunun iki yönünü oynayan işçi oyuncular tercih edecektir. Bknz. Okan&Emre
Hoca emre taşdemir gibi fırsat transferi gözüyle bakıyormuş uygun maliyetle gelicekmiş zaten serbest kalıyor2019 model Hasan Kabze olur. Sakatlığa açık bir oyuncu ama uygun maliyete gelecekse hayır denmez.