Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Cengiz: “Ozan’ın, '7.5 milyon euroya serbest kalır' maddesine rağmen daha çok para kazandırıp 11 milyon euroya gitmesi çok büyük övgüyü hak ediyor. Galatasaray altyapısından çıkan bazı insanların tavırlarını görünce Ozan gibi insanların değerini daha iyi anlıyoruz.”
gönderme belözoğlu'na :D

balotelli
mitroglu
muhammed demir
Bence Diagne giderse oraya Harold Preciado- Dawid Kowanacki- Habib Diallo'dan biri olur ki 3'nün de ismi bizle geçti. Mitroğlu'nun Olympiakos'a gideceğini düşünüyorum onun yerinede Mohanad Ali'yi alabilirsek gayet iyi olur 3. forvet olarak Muhammet Demir hem yıllık maaş olarak uygunlar hem yaş olarak hemde elinde her çeşit forvet olmuş olur.

delaney 15 temmuz darbe girişimi nedeni ile gelmemiş. uğur karakullukçu açıklamıstı. oyuncu ile her konuda anlaşılmış

harbiden bizden kimsenin Balotelli diye haykirmanin hakki yok. Daha Balotelli light olan Diagne ile ugrasamiyoruz. Balotelli bundan da manyak

Orta saha+Hücum hattında Feghouli dışında herkes gidebilir. Feghouli olmasa deplasmanda galibiyetimiz olmayacaktı. Kapanan takımları da Feghouli sayesinde açtık Babel dar alanda etkili oyuncu+ 2. Forvet olarakta kullanılabilir. Kanata Onyekuru gibi hızlı oyuncu da şart. Mitroglou gidecekse şimdiden yollasınlar hocanın planlarına hiç uyduğunu düşünmüyorum

Duran top duran top duran top bu konu üzerinde kesinlikle durulmalı ...Boy ortalaması yüksek bir takımız kafa golleri silahımız olmalı ...

yunus mallı ,arda,emre mor ,gökhan töre , şener ,muhammed demir , kaliteli 8 numara yok işte ligimizde, başaktan mahmudu cok begendim 6 numaraya alınabilir

yunus mallı ,arda,emre mor ,gökhan töre , şener ,muhammed demir , kaliteli 8 numara yok işte ligimizde, başaktan mahmudu cok begendim 6 numaraya alınabilir

yunus'un maaşı 2.3m bence değmez.

okay , emre mor , muhammet , töre ve çok çok lazımsa şener almak daha mantıklı.

IMG_5298.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt