Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk onbire 3 transfer ideal ilk etapta.
Belhanda ve Diagne'yi paraya çevirip,
En iyi dönemlerindeki halleriyle bir Gomis, bir Melo ve bir Rodriguez monte edebilirsek, bir de kulübeyi güçlendirecek iki üç tane yerli topçu alabilirsek tadından yenmez.

Hangi transferler gelecek acaba?
Galatasaray'ın gelecek sene rakibi Galatasaray'dır.(Nevzat Dindar)

Bizim Gladbach Çin turuna cıkmış demin Instagram da gördüm.

Muazzam görüntüler var yav, her yer Gladbach formalı Çinlilerle dolu. Yıllardır bizim de Asya ya açılıp turnuvalara katılıp maçlar oynamamız gerektiğini söylerim burada.

Hem prestij hem reklam hem de ek gelir sağlar globalleşme.

sent via GSC
Nagatomo +Poldi ile inanilmaz imkanimiz var japonya icin kullanmyioruz

Fenerbahçe için ben bile bir GS'li olarak artık bu sene şampiyon olacak bir kadro kurarlar herhalde diye bekliyorum.
Ama adamlar burnunun dibindeki Merih Demiral'i Portekizlilere kaptırıp, hala daha rakipten transfer yapacağım diye Serdar Aziz, Tolgay Arslan, Tolga Ciğerci peşinde koşuyorlar. Şimdi de 40 yaşındaki Emre Belözoğlu'nu alacam diye uğraşıyorlar.
Yok vallahi bu fenerden adam olmaz. Ezeli rakip/derbi kompleksleri adamların başarısızlığının ana sebebi. GS bjk ve Trabzon'a 6 maç berabere kalıp bir iki de rakip çöp oyuncuyu almaları adamları tatmin ediyor. :Dd

hoca bence belhandayı satıcak yerine deniz türücü alıcak ,türücle feghouli degismeli kanat 10 no pozisyonunu paylasıcaklar. sinan giderse yerine gökhan töre alınır. mariano giderse douglas alınır ki bence mariano 1 sene daha kalır gibi ;onun yedegi olarak seneri alır.orta sahada fernando giderr mi kalır mı ndiayenin yerine kim alınır veya diagne satılır mı satılırsa kim gelir bunlar soru işareti benim icinde

Gönderilmesi gereken isimler;

- Belhanda
- Diane
- Fernando (üzgünüm ama vücudu kaldırmıyor artık)
- N'diaye (kiralanmamalı)
- Onyekuru (kiralanmamalı)

muhammet yetenekli adam fakat çok ciddi sakatlık riski var.

bizim forvete alternatif olarak kiralık enes ünal hamlesi çok iyi olur.

yerli stoper şart.Buda kaan ayhan cuk oturur.

Yunus mallı bizde çok net iş yaparr.

enes ünal-kaan ayhan-yunus mallı-gökhan töre hamleleri elimizi çok rahatlatır.

Risk mi ? Risk yok.

Bu herifin sakatlanmama olasiligi eskort kizin bakire cikma olasiligi ile ayni !

Genlerinde loserlik olan bir takimdan messiyi getirsen bir cacik olmaz

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt