Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Mor hocamızla kısa sürede hayata dönebilir neticede adam ağır sakatlık gecirmedi mental olarak futboldan uzaklaştı bu nedenle psikolojik destek ve sağlam bir kampla inanılmaz bir adama dönüşebilir tabi bunu kendi de istiyorsa...

Top cambazı Emre Ç.'yi kulübümüze davet edelim.

Kaamp Ayhan bu Sezon baya iyidi Bundesligade. 10 Milyon altinda birakmazlar.

Devre arası Emre Mor için teklif yapmış mıydık ?
emre hazır bekliyordu medyaya düşen 3 tane forma vardı isimm ve numara basılan

luyindama kostas ve mor ama son anda mor olmadı neden bilmiyorum

bu cocuk mental olark sıkıntılı fakat cok cok genc kazanırsak büyük piyango vururuz

engin baytar patlaması olabilir

keşke alsak bu cocugu

Emre Mor kesinlikle denenmeli şu an burun kiviranlar rakiplerden birine gider de orada izlersek bizim yönetim uyuyor Fatih hoca nasıl aldırmaz bu adamı diye sayfalarca konuşurlar ...

Muslera

Valencia Luyi Marcao Nagatomo

M’Vila

Feg Savanier Herrera Babel

Ebubekir/Costa

Valencia, Herrera, Babel bonservissiz

M’Vila 8, Savanier 8, Ebubekir 15 desek, Luyi ile beraber -39

Belhanda 13, Mariano 3, Fernando 4, Diagne 15, Telles 4 desek +39

Ver elini CL
Valenciayi alacaksak Marianoyu yollamak dogrumu?
Mvila alip fernando yu yollamak bence gücsüzlestirir bizi

Forvetler klas olur

Emre Mor ,Diego Costa ve Umut Bozok fırsat transferi olarak kesinlikle denenmeli scout ekibi orta sahaya Marcao potansiyelinde adam bulmalı Babel ligi tanıyan ve formda adam olarak alınmalı kaleci Altay geleceğe yatırım mantığıyla iki de gurbetçi eklersek kadroya kesinlikle bilegimizi kimse bükemez ...

46769

Şu mükemmel herif keşke bi gün gelse

harbiden iyi adama benziyor

Sahadaki oyunu, oyuncu karakteri "ben olgun futbolcuyum" diyor. Benim de hoşuma gitti. Ne yaptığını bilen, yetenekli, hücum liderliğini sahaya koyucak, olgun bir karakter sanki. Marcao'nun gelmeden önce videolarındaki yetenekli ve oturaklı havayı verdi bana. Scout ekibimizin takibindeydi. Umut veriyor son dönemdeki performansı scout ekibinin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt